2015. már 19.

A Positive Communications kommunikációs kampányt ajándékoz

írta: budapest24
A Positive Communications kommunikációs kampányt ajándékoz

A PR ügynökség segít elindítani a Világ csendjét

Harmadik születésnapját ünnepli a Positive Communications. Ez alkalomból a PR ügynökség munkatársai elhatározták, ezentúl minden évben felkarolnak egy pozitív ügyet, amelyet karitatív módon támogatnak. Első alkalommal a Lukáts Andor által elképzelt Világ csendje projekt népszerűsítését segítik.

positive_infografika_3_ev_1_resz.jpg

Fennállásának harmadik évfordulóját ünnepli a Positive Communications.  A cég 3 év leforgása alatt 37 ügyfél 70 projektjén dolgozott, több mint félmilliárd médiaértéket generálva. Ez idő alatt sok tízezer sajtómegjelenés látott napvilágot közel 350 közleményük nyomán.

Az ügynökség évfordulóján született meg a gondolat, miszerint mostantól minden évben egy pozitív kezdeményezés mellé állnak, amelynek üzenetével maguk is azonosulni tudnak.

positive_infografika_3_ev_2_resz.jpg

„Születésnaposként mi ajándékozunk meg ezentúl másokat. Biztos vagyok benne, hogy minden évben szembejön velünk egy olyan ügy, amelyben hiszünk, s amely arra vár, hogy a kommunikációjában segítsünk”- magyarázta Reimann Szilvia, a cég egyik tulajdonosa.

„Az ötlet is így született. Néztem a tévében egy műsort Lukáts Andorral, amelyben mesélt a világraszóló ötletről, a Világ csendjéről. A 25 éve dédelgetett álom célja, hogy 1 órára elhallgasson az emberiség azért, hogy meghalljuk egymást. Reméljük, az ügynökség hozzájárulhat a kezdeményezés megvalósulásához. Ha ez elindul, az tökéletes születésnapi ajándék lesz nekünk” – fűzte hozzá Dancsok Regina, a cég társtulajdonosa.

 unnamed_32.jpg

www.positivecommunications.hu

 

 

Szólj hozzá