2015. már 23.

Csempészd be a mindennapjaidba az év színét!

írta: budapest24
Csempészd be a mindennapjaidba az év színét!

Marsala a neszesszeredben és a hálószobádban

2015-ben a kellemes, földes jegyeket sugárzó marsalát választották az év színének, így érdemes vele közelebbről megismerkedni.  A vörös és barna izgalmas árnyalata az öltözetedben és a lakásodban egyaránt teret kaphat. A MOM Park stylistjai most elárulják, hogyan hozhatod ki a legtöbbet ebből a színből.

marsala_beauty.jpg

Kombináld semleges árnyalatokkal

A letisztult eleganciát sugárzó marsala bátran keverhető más színekkel: tökéletes harmóniát alkot például a pasztell, nude és fehér darabokkal. Karcsúbb és teltebb testalkatúak is magabiztosan viselhetik, de a nagyobb mintás és világos árnyalatú ruhákkal légy óvatos, ugyanis optikailag nagyítanak. A világosabb bőrtípusúak élénk kiegészítőkkel, sálakkal és felsőkkel dobhatják fel a marsala szettjüket, így nem érvényesül a barna sápasztó hatása.

A korábbi évek nőies és harsány színei után most a férfiak is felfrissíthetik ruhatárukat ezzel az uniszex tónussal, ami a stylistok véleménye szerint az elegáns darabokon mutat a legjobban. Egy marsala zakó, ing vagy nyakkendő a 2015-ös trend alapviselete lehet.  

marsala_divat.jpg

Sminktrendekben is hódít az év színe

Ne csak öltözködésedben újulj meg a tavasz érkezésével, dobd fel sminkkészletedet és csábíts a vörös és barna izgalmas kombinációival. Nappali vagy esti programjaidhoz is ideális választás lehet a bronzosító púder és cseresznye körömlakk. A marsala letisztultságát kiegészítheted mélybordó vagy mogyoró színekkel, az igazán merészek pedig lila szemhéjpúderrel és sötétbarna rúzzsal bűvölhetik el környezetüket. Az egyetlen szabály: mindenből mértékkel!

marsala_otthon.jpg

A marsala már a hálóban van  

A melegséget árasztó marsala a lakberendezésben is megtalálta az útját. A visszafogott elegancia már a legapróbb kiegészítőkből is sugárzik, így ha idén felfrissítenéd otthonodat, bátran válassz marsala dekorációs tárgyakat. Ne állj meg azonban a nappaliban: az év színében pompázó ágyneműk, takarók és párnák segítségével pillanatok alatt felpezsdítheted hálószobád hangulatát is, sőt jöhetnek a marsala tányérok, alátétek és konyharuhák. A lehetőségeknek csak a kreativitás szabhat határt. 

A 2015-ös trendismeretünk azonban nem állhat meg a marsalánál. További ötletekkel, tippekkel kapcsolatban keresd bátran a MOM Park stylistjait!

marsala_otthon_1.jpg

Szólj hozzá

program divat