2015. ápr 03.

A Lenovo rekordszámú, tíz Red Dot Design díjat zsebelt be

írta: budapest24
A Lenovo rekordszámú, tíz Red Dot Design díjat zsebelt be

A Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) büszkén jelenti be, hogy 10 termékét találták érdemesnek a 2015-ös Red Dot Product Design díjra. A nyertesek között van a Lenovo Horizon 2s, az A740 all-in-one PC, a Lenovo Y40 laptop, a ThinkVision Pro2840m és X24 monitorok, a ThinkStation P900 munkaállomás, a ThinkPad táblagépek és kiegészítők, valamint a két egymás követő évben is díjnyertes ThinkPad X1 Carbon.

xlenovo-yoga-ak-tablet_png_pagespeed_ic_hicfiyo8f4.png

 

Ezek a díjak hűen követik az elmúlt évek sikereit, hiszen 2013-ban az „Év Design Csapatának” választották meg a Lenovót, míg tavaly hat díjjal gazdagodott a vállalat. A Red Dot egy neves nemzetközi design verseny, amelyet évente rendeznek meg, központja a németországi Essenben található. Csak a legjobb termékek kaphatják meg a kitűnő tervezésért járó elismerést. A Red Dot díja egyfajta kiválósági tanúsítvány, amelyet világszerte elismernek. A nyertes termékeket 56 ország, közel 5000 jelentkezője közül választotta ki a 38 nemzetközi szinten elismert, a tervezés és az ipar különféle területeinek szakértőiből álló bizottság. A díjazott termékeket Essenben, a Red Dot Design Múzeumban állítják majd ki egy katalógusban, valamint egy online multimédia kiállítás keretében is megtekinthetők lesznek.

“Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy évről évre elismer bennünket a Red Dot, és visszaigazolja a folyamatos erőfeszítéseinket, hogy izgalmas termékeket kínáljunk a vásárlóinknak.” – mondta David Hill, a Lenovo Think Design alelnöke. “Az, hogy az idei díjazott termékek ilyen széles skálán mozognak, a cég hatékony csapatmunkájának köszönhető, és a Lenovo egyedülálló design megközelítésének az elismerése.”

y50_png_pagespeed_ce_zwgfxptdex.png

“A Lenovo régóta sikeresen szerepel a Red Dot Design Awardon, amelynek köszönhetően az elmúlt években összesen 37 díjjal gazdagodtunk.” – mondta Johnson Li, a Lenovo PC Design ügyvezető igazgatója. “Egy valóban nemzetközi design trendet követve, az egyedi felhasználói élményre összpontosítva, a Lenovo tervezői csapatai továbbra is azon dolgoznak, hogy vállalkozó szellemükkel még több innovatív terméket hozzanak létre a jövőben.”

További részletek:

Lenovo Horizon 2s - Product Tour

Lenovo A740 - Product Tour

Lenovo Y40 - Product Information

ThinkVision Pro2840m - Product Information

ThinkVision X24 – Nemsokára érkezik

ThinkStation P900 – Engineering and Design

ThinkPad Yoga – First Look

ThinkPad Stack – Think Innovation Minute

ThinkPad Tablet – Product Tour

New ThinkPad X1 Carbon – First Look

A Lenovo-ról

A Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) egy 39 milliárd dollár értékű, a Fortune 500-as listán szereplő globális vállalat, az innovatív fogyasztói, kereskedelmi és vállalati technológiák vezető szállítója. Kiváló minőségű, megbízható termékeket és  szolgáltatásokat felvonultató portfóliójában megtalálhatók a PC-k (többek között a legendás Think és a több üzemmódú YOGA márkák), a munkaállomások, a szerverek, a tárolóeszközök, az okos TV-k, valamint a mobil termékek családja: okostelefonok, tabletek és app-ok. Csatlakozzon a Lenovo-hoz a LinkedInen, kövesse a Facebookon és a Twitteren (@Lenovo), vagy látogassa meg a www.lenovo.com honlapot.

 

Szólj hozzá

tudomány