2015. ápr 16.

Európa Bajnokságot rendez Magyarország!

írta: budapest24
Európa Bajnokságot rendez Magyarország!

Kutyás Frizbi EB-nek ad otthont a DOG CHOW KutyaSport Majális a Városligetben

Immáron tradicionális a minden évben megrendezésre kerülő DOG CHOW Kutyasport Majális, amely ezúttal különleges mérföldkőhöz érkezett: Magyarország adhat otthont a gyereknapi hétvégén megrendezett kétnapos Európa Bajnokságnak, melyre több mint 10 országból várhatóak négylábú és kétlábú nevezők.  Az ingyenes rendezvény nemcsak a hivatásos versenyzőknek tartogat meglepetéseket, az egész napos kutyás sportbemutatók és gyerekprogramok mellett a kutyával érkezők kutyadietetikushoz, kutyakozmetikába vihetik kedvenceiket, ráadásul a tavalyi év sikere után ismét kipróbálhatják a Dog diving medencét is, amelyben a házigazda, Barabás Évi is mindenki segítségére lesz.

unnamed_47.jpg

A kutyás frizbi egy, a 70-es évek óta népszerű kutyás sport, amely alapvetően arra épít, hogy a kutyáknak óriási a mozgásigénye, amit gazdájukkal a közös frizbin keresztül játékosan lehet kielégíteni. Az Észak-Amerikából származó sport 2001-ben érkezett hazánkba, majd 2007-ben szervezték meg az első versenyeket, amelyek olyannyira sikeresek voltak, hogy 2012-ben már Európa Bajnokságnak adhatott otthont Magyarország. Idén, 2015-ben pedig ismét lehetőséget kaptunk arra, hogy mi fogadjuk Európa kutyás frizbiseinek krémjét a DOG CHOW KutyaSport Majális keretében, ahol a freestyle és távolsági versenyen belül a kezdők és a haladók is megmérettethetik magukat, így még nem késő elkezdeni a gyakorlást! 

unnamed_3_1.jpg

Persze a DOG CHOW KutyaSport Majális szervezői nemcsak a frizbi versenyre, de egyéb szórakoztató kutyás programokra is koncentrálnak, bevonva ezzel azokat is, akik csak szórakozni szeretnének családjukkal és kedvenceikkel. Ennek keretében felépül egy flyball pálya, amelyet bárki nyugodtan kipróbálhat, illetve egy dog diving medence is, amelyben a legügyesebb kutyusok mártózhatnak meg – persze játékos formában. Ezen kívül a gyereksarokban arcfestéssel és kézműves foglalkozásokkal várják a kicsiket, állatorvossal, kutyadietetikussal és kutyakozmetikussal a kutyusokat, illetve számos kutyás bemutatóval az egész családot!

unnamed_2_1.jpg

Gyereknapon látogass ki te is a Városligetbe, és vegyél részt egy igazi sportos kutyás rendezvényen!

Időpont: 2015. május 30-31. 10.00-18.00

Helyszín: Városliget, IX. kerület, Olof Palme sétány mögötti terület

Házigazda: Barabás Éva

A BELÉPÉS INGYENES!

www.facebook.com/DogChowHungary

unnamed_1_3.jpg

Szólj hozzá

program DOG CHOW