2015. ápr 19.

Samsung Galaxy S6 a szuperhősök szolgálatában

írta: budapest24
Samsung Galaxy S6 a szuperhősök szolgálatában

A Samsung és a Marvel együttműködése újabb szintre lépett: a napokban bemutatott a Bosszúállók: Ultron kora című hollywoodi produkcióban és már a vörös szőnyegen is a Samsung legújabb okostelefonjával, a Galaxy S6 edge-dzsel pózoltak a szuperhősök. Az együttműködés részeként a Samsung Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékekre hamarosan elérhetőek az exkluzív Bosszúállók témák és tokok. 

avengers_1_k.jpg

A Samsung 2014 nyarán kötött együttműködést a Marvellel, amelynek eredményeképp a Galaxy Tab S felhasználók 3 hónapon keresztül, díjmentesen több mint 15 000 képregény közül válogathatnak korlátlanul, sőt egy exkluzív Marvel Unlimited képregénysorozattal is gazdagabbak lehetnek.

avengers_2_k.jpg

Az együttműködésnek azonban itt még koránt sincs vége, hiszen a Samsung Galaxy S6-tal és a Galaxy S6 edge-dzsel is kompatibilis Samsung Gear VR Innovator Edition használatával a felhasználók Bosszúállók témájú páratlan, háromdimenziós csatajelenetekbe is betekinthetnek.

avengers_5_k.jpg

Ráadásul a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékekhez hamarosan elérhetőek lesznek a Bosszúállók témájú háttérképek, csengőhangok, kezdő képernyő ikonok, sőt telefontokok is, amelyeket mind-mind a Marvel hősei, Amerika Kapitány, Hulk, a Vasember, Thor, Sólyomszem és a Fekete Özvegy ihlettek.

avengers_3_k.jpg

„A világ vezető mobilgyártójaként folyamatosan arra törekszünk, hogy felhasználóinknak a legjobb tartalmakat és felhasználói élményt kínáljuk. A Marvellel kötött együttműködésünk pedig remekül példézza azokat a hihetetlen lehetőségeket, melyekre a készülékeink képesek a Marvel kreativitásával és történeteivel párosítva” – mondta el Nyilas Orsolya, a Samsung vállalati kommunikációs vezetője.

avengers_4_k.jpg

Szólj hozzá

tudomány