2015. máj 03.

Az Allied Telesis a Kaspersky Lab-et bízta meg, hogy fenyegetések elleni fejlett védelmet biztosítson újgenerációs tűzfalaihoz

írta: budapest24
Az Allied Telesis a Kaspersky Lab-et bízta meg, hogy fenyegetések elleni fejlett védelmet biztosítson újgenerációs tűzfalaihoz

Az Allied Telesis, amely világszinten biztonságos IP/Ethernet hálózati megoldásokat szállít, valamint piacvezető az IP Triple Play hálózatok telepítésében is, a mai napon bejelentette, a Kaspersky Lab-re esett a választása, hogy malware- és vírusirtó technológiát szolgáltasson az újgenerációs tűzfalaihoz. A legújabb nagyteljesítményű platformok, valamint a rosszindulatú programok egész sora ellen átfogó védelmet biztosító Kaspersky Anti-Virus és Kaspersky SafeStream II révén az Allied Telesis újgenerációs tűzfalai erős, rugalmas és jól konfigurálható biztonsági megoldást kínálnak.

images_3.jpg

Mivel a kiberfenyegetések folyamatosan fejlődnek, és egyre kifinomultabbá válnak, a célzott és személyre szabott támadások egyre gyakrabban gyűrik le a hagyományos védelmeket. Ezért ez a probléma olyan megoldást igényel, amely magas fokú intelligenciával, felügyelettel és rálátással rendelkezik. Ennek érdekében az Allied Telesis társult a Kaspersky Lab-bel, hogy saját, speciális hardverüket két Kaspersky Lab termékkel megerősítve nyújtsanak átfogó védelmet a kiberveszélyek ellen. A Kaspersky Lab Anti-Virus motor védelmet biztosít a vírusok, trójaiak, férgek, rootkitek, spyware-ek és adware-ek ellen. A Kaspersky SafeStream II nagy sebességű védelmet kínál a nulladik napi támadások, a szerver oldali és webes malware-ek, valamint az észrevétlen letöltések és más fenyegetések ellen.

Az Allied Telesis több mint húsz éve fejleszt biztonsági eszközöket, és az első gyártók között volt, amelyek VPN funkciót telepítettek a készülékeikbe. Az új tűzfalak forradalmi jelentőségűek a cég életében, hiszen mind a belső és külső veszélyek elleni védelmet, mind a hálózati erőforrás optimalizációt új szintre emelik, és így megbírkóznak a BYOD és az IoT által támasztott igényekkel is.

“Nagy öröm számunkra a Kaspersky Lab-bel való együttműködés, hiszen a vírusirtó termékeik kiváló védelmet kínálnak valamennyi veszély ellen. – mondta Graham Walker, az Allied Telesis vezető termékmenedzsere. “A vásárlóink a legjobb védelmet várják el, nehézségek nélkül, ezért a Kaspersky Lab Anti-Virus és SafeStream II termékeit választottuk teljesítményük és a hírnevük alapján. A Kaspersky Lab több alkalommal is elsőként fedezett fel és semlegesített új, még ismeretlen fenyegetéseket.” – tette hozzá.

images_1_1.jpg

Az Allied Telesis újgenerációs tűzfalai széleskörű szolgáltatásokkal és funkciókkal – alkalmazásfigyelő, nagysebességű fenyegetések elleni védelem, egyesített felügyeleti konzol, és az élvonalbeli IP reputációs és antimalware szolgáltatásokkal való integráció – rendelkeznek melyeknek köszönhetően versenyképes megoldásnak számítanak a piacon.

A Kaspersky Lab-ről

Kaspersky Lab a világ legnagyobb magántulajdonban lévő végpontvédelmi megoldásokat gyártó vállalata. A céget a világ négy legnagyobb végfelhasználói biztonsági megoldást gyártó vállalata közé választották*. Az elmúlt 17 évben a Kaspersky Lab az IT biztonság innovátorává nőtte ki magát, hatékony digitális biztonsági megoldásokat kínálva a felhasználóknak, kis- és középvállalatoknak valamint nagyvállalatoknak egyaránt. Az Egyesült Királyságban bejegyzett cég jelenleg csaknem 200 országban működik világszerte és több, mint 400 millió felhasználónak biztosít védelmet. További információ: http://www.kaspersky.com

*A vállalat a negyedik helyen végzett az IDC 2013-as végpontvédelmi megoldásokból származó bevételek alapján végzett felmérésében. A kutatást a„Worldwide Endpoint Security 2014-2018 Forecast és 2013 Vendor Shares” című IDC-tanulmányban tették közzé (IDC #250210, 2014 augusztus). A jelentés a szoftvergyártókat a végpontvédelmi megoldások értékesítéséből származó 2013-as bevételei alapján rangsorolta.

Szólj hozzá