2015. máj 08.

Az új Lenovo vállalati megoldások szilárd alapját képezik a növekvő vállalkozásoknak

írta: budapest24
Az új Lenovo vállalati megoldások szilárd alapját képezik a növekvő vállalkozásoknak

A Lenovo továbbfejlesztette a csúcsteljesítményű X6 szervereket, a SAP HANA-t és más előminősített ISV megoldásokat.

A Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY), az x86-os szerver hardverek harmadik legnagyobb globális szállítója ma bejelentette, nagyteljesítményű X6 szerver portfóliójának, valamint egy sor előminősített ISV vállalati megoldásának, köztük a SAP® HANA-hoz optimalizált változatok frissítését. A rekordteljesítményt produkáló, frissített X6 szerver rendszerek két Flex System™ X6 Compute Node-ot és két System x® rack szervert foglalnak magukban, mindkettőt a Lenovo XClarity™, a vállalat nemrégiben bejelentett rendszerfelügyeleti megoldása menedzseli. Ez a két erőteljes új megoldás növeli a teljesítményt, és felgyorsítja a számításigényes munkafolyamatok – felhő, adatbázis kiszolgálás, ERP, virtualizáció és üzleti analitika – végrehajtását.
lenovo-thinkserver-xclarity-main.png

“A mai vállalati adatközponti környezet gyors változási üteme komoly hatással van az infrastruktúra technológiákra és az IT-költségvetésekre,” mondta Darrel Ward, a Vállalati Marketing és Tároló Üzletág alelnöke. „A Lenovo új X6 szerverei biztosítják a kritikus alkalmazások által igényelt teljesítményt, gyorsaságot és rugalmasságot, lehetővé téve a vállalatoknak, hogy győztesen kerüljenek ki a kivételesen erős versenyből.”

Lenovo X6 rack szerverek: moduláris “könyv” architektúra 

A Lenovo nagyteljesítményű X6 rack szerverei, a négy processzor foglalatos Lenovo System x3850 X6 és a nyolc processzor foglalatos Lenovo System x3950 X6 díjnyertes moduláris dizájnnal büszkélkedhetnek. Ez a nagymértékben rugalmas kialakítás lehetővé teszi a Compute Book-ok egyszerű cseréjét a következő generációs processzorok alkalmazása érdekében, csökkentve ezáltal az akvizíciós költségeket és szükségtelenné téve egy új szerver vásárlását. Ráadásul ez az innovatív moduláris architektúra lehetővé teszi az IT-részlegek számára más kulcsfontosságú komponensek – tárolóeszközök, teljes és félmagasságú I/O kártyák, valamint ventilátorok és tápegységek – egyszerű cseréjét, elkerülve a teljes rendszerek cseréjével járó kieséseket és költségeket. Ez az úttörő rendszerdizájn ugyancsak lehetővé teszi a processzortechnológiák több generációjának használatát ugyanazon keret architektúrában.
xlenovo-new-lavie-z_png_pagespeed_ic_konhmssevz.png

Az Intel® Xeon® processzor E7-4800 v3 termékcsaládja köré épülő szerverek a teljesítmény és a zökkenőmentes továbbfejleszthetőség új szintjeit kínálják, több mint 50 százalékkal nagyobb teljesítményt[1] nyújtva, mint az előző generációs rendszerek. A legújabb memóriatechnológiát képviselő DDR4 modulok támogatása, valamint a 192 darabig terjedő DIMM foglalatok révén ezek a rendszerek a leginkább számításigényes feladatokkal – többek között a nagy teljesítményt igénylő adatbázisokkal és adatelemzésekkel – is elboldogulnak. A magas szintű megbízhatóságot, rendelkezésre állást és szervizelhetőséget (RAS) biztosító szolgáltatások – Memory Page Retrieve, Consumed Error Recovery és Upward Integration Modules – csökkentik a támogatási költségeket és növelik a rendelkezésre állási időt.

Lenovo Flex System X6: méretezhető Compute Node-ok

A Lenovo Flex System X6 Compute Node-ok, a négy processzor foglalatossá fejleszthető Flex System x480 X6 és az első méretezhető, nyolc processzor foglalatos, az Intel Xeon processzor köré épülő Flex System x880 X6 penge szerver iparágvezető teljesítményt kínál a vásárlóknak egy rendkívül rugalmasan alakítható, konvergált penge architektúrában, amelyet a környezettel való növekedéshez terveztek. Az Intel Xeon processzor E7-8800/4800 v3 termékcsaládja köré épülő szerverek mindegyike akár 144 magot tartalmazhat, melynek révén ezek a továbbfejlesztett compute node-ok a legnagyobb teljesítményt, memóriakapacitást és rugalmasságot igénylő munkafolyamatok – például kritikus adatbázisok kezelése (mind a memóriában lévők, mind a hagyományos RDBMS-ek) és az elemzések – számára is biztosítják a gyors végrehajtást.
xlenovo-mystery-ecoupon_png_pagespeed_ic_c6u4nmiral.png

„Az Intel Xeon E7 v3 processzorcsaládot azért fejlesztettük ki, hogy biztosítsa a vállalatok és a valós idejű elemzések által igényelt teljesítményt, nagy megbízhatóságot és méretezhetőséget” mondta Lisa Spelman, az Intel Data Center Group marketing vezérigazgatója. „Az Intel Xeon E7 v3 processzorcsalád köré épülő, rugalmas X6 szerverek olyan teljesítményt és memória képességeket szolgáltatnak, amelyek lehetővé teszik, hogy a vállalati adatrobbanásból hasznos üzleti információk szülessenek.”

SAP HANA munkafolyamatra optimalizált megoldások a SAP HANA berendezéshez

A Lenovo System x3850 X6 és System x3950 X6 szerver platformokra épülő, ma bejelentett új, SAP® HANA-ra optimalizált megoldások az SAP által hitelesített konfigurációkat kínálnak, amelyek példátlan teljesítményt és méretezhetőséget biztosítanak. A Lenovo Enterprise Solution Services-zel kombinálva ezek a nagyteljesítményű megoldások napok alatt üzembe állíthatók, lehetővé téve a vásárlóknak az új SAP HANA alkalmazások gyors telepítését és SAP HANA infrastruktúrájuk egyszerűsített felügyeletét. 

A Lenovo ugyancsak kínál SAP megoldásokat az EMC-vel együttműködésben:

  • SAP® HANA Tailored Data Center Integration (TDI) with EMC®
  • EMC® VSPEX™ klasszikus SAP landscape-ekhez

További előminősített vállalati ISV megoldások

Az SAP és az EMC mellett a Lenovo együttműködik olyan iparági vezető cégekkel, mint a Microsoft, a VMware és a Citrix, hogy a Lenovo szerver, tároló és hálózati hardvereit kihasználó, teljes körű, előzetesen tesztelt infrastruktúra megoldásokat kínáljon. Ezek az előminősített megoldások csökkentik a telepítési költségeket illetve azok idejét, lehetővé téve a leterhelt IT erőforrásokkal rendelkező vállaltatoknak, hogy a növekedő vállalkozásuk igényeire fókuszáljanak. Ezek az előminősített megoldások a következők:

  • Lenovo Solution for Microsoft Scale Out File Server
  • Lenovo Solution for Microsoft SharePoint Server 2013
  • Lenovo Solution for Microsoft Exchange Server 2013
  • Lenovo Solution for VMware vCloud Suite 6.0
  • Lenovo Solution for VMware Horizon 6.0
  • Lenovo Solution for Citrix XenDesktop 7.6
  • Lenovo Solution for Microsoft SQL Server 2014
  • Lenovo Solution for Engineering Analysis
  • Lenovo Solution for ANSYS
  • Lenovo Solution for Financial Services
  • Lenovo Solution for Life Sciences

 

Ha további információra van szüksége a Lenovo előminősített vállalati megoldásairól, kérjük, látogassa meg ezt a weboldalt.

[1] Az Intel SPECint becslése alapján.

A Lenovo-ról

A Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) egy 39 milliárd dollár értékű, a Fortune 500-as listán szereplő globális vállalat, az innovatív fogyasztói, kereskedelmi és vállalati technológiák vezető szállítója. Kiváló minőségű, megbízható termékeket és szolgáltatásokat felvonultató portfóliójában megtalálhatók a PC-k (többek között a legendás Think és a több üzemmódú YOGA márkák), a munkaállomások, a szerverek, a tárolóeszközök, az okos TV-k, valamint a mobil termékek családja: okostelefonok, tabletek és app-ok. Csatlakozzon a Lenovo-hoz a LinkedInen, kövesse a Facebookon és a Twitteren (@Lenovo), vagy látogassa meg a www.lenovo.com honlapot.

[1] Based on Intel SPECint estimates.

Szólj hozzá

tudomány lenovo