2015. máj 13.

Címlapon Taylor Swift

írta: budapest24
Címlapon Taylor Swift

Megérkezett a GLAMOUR legfrissebb, júniusi száma! Címlapon a szupersztár Taylor Swift, akiről igazi nagy titkokat tudhatsz most meg!

23726_glamour-junius-taylor-swift.jpgFelfrissítenéd nyárra a ruhatárad? Akkor ránk számíthatsz! A GLAMOUR júniusi kiadása rengeteg hasznos és praktikus tippel szolgál a gardróbod glamúros ráncfelvarrásához. Sikkes napszemüvegek, a szezon legjobb cipői, menő maxiruhák, az elengedhetetlen bizsuk és hajkiegészítők változatos tárházát találod szerkesztőink ajánlásában a magazinban. 
Indítsd velünk a nyarat! Ahogy minden hónapban, most is valami igazán különlegessel készültünk. A júniusi számban találsz egy 50%-os kupont, melyet a Costa Coffee kávézóiban tudsz felhasználni egy hűsítő karamellás cappuccinóra vagy egy epres milkshake-re. Ráadásul, ha most fizetsz elő a magazinra egy évre, akkor Costa Coffee thermo bögrét kapsz ajándékba.

23725_costa.jpg

Szerkesztőink nagy rajongói a Dove tüsfürdőknek, megosztják veled tapasztalataikat, és még egy 25%-os kedvezményre jogosító kuponnal is kedveskedünk, melyet a DM üzleteiben tudsz beváltani a megjelölt Dove termékekre. Ne feledd, május 16-án és 23-án 20-25% kedvezményt ér a GLAMOUR magazinod a Pólusban is. Indul a Farmertábor és megszabadulhatsz a megunt farmeredtől!

Természetesen a GLAMOUR Foodporn rovata sem hiányzik a lapból, készítsd el könnyedén a legfinomabb nyári sálatákat, sőt azt is megtudhatod, miként lehetsz a magad főnöke. Igyekezz, mert limitált számban szuper nyári színekben pompázó ajándék Avon körömlakkra is lecsaphatsz a magazin mellett. Le ne maradj róla! Szerdától az újságárusoknál!

Szólj hozzá

Glamour Taylor Swift