2015. máj 23.

Újra kívánságot teljesít Dévényi Tibi bácsi

írta: budapest24
Újra kívánságot teljesít Dévényi Tibi bácsi

Visszatért a Három Kívánság! A legendás műsort újra láthatja a közönség, igaz, csak egyetlen adás erejéig.

35271.jpg
Tibi bácsi ezúttal a kis Ruben kérését teljesíti, aki kedvenc együttesét, a The Biebers-t szeretné a Nagyszínpad verseny döntőjében látni. 

- Természetesen örömmel teljesítem Ruben kérését, de ehhez egyedül én kevés vagyok, a rajongókra is szükség lesz. Addig is, tőlem kapott a srác egy pontos labdát - mondta Tibi bácsi, aki az elkészült videóban buzdítja a közönséget a szavazásra és magyarázza el a voksolás menetét.

A legendás műsorvezetőt a The Biebers frontembere, Puskás Peti kérte fel a forgatásra, akinek a kapcsolata több évtizedre nyúlik vissza Dévényi Tiborral.

- Kisgyerekként egyszer szerepeltem a Három Kívánságban, ezért is volt igazán megható, hogy Tibi bácsi azonnal elvállalta a felkérést és mellénk állt a versenyben - árulta el Peti. A videóban szereplő srác Ruben, a zenekar dobosának, Gerendás Daninak az öccse, így nem véletlen, hogy a banda egyik legnagyobb rajongója. 
A The Biebers minden lehetséges eszközt igyekszik megragadni, hogy minél közelebb kerüljenek a győzelemhez, hiszen hatalmas mérföldkő a Nagyszínpad a banda életében.

timthumb_1.png
- Mindenképpen szerettük volna a közönségünk figyelmét felhívni erre a lehetőségre, hiszen nagyon boldogok vagyunk, hogy bekerültünk a versenybe. Remek alkalom a zenekar számára, hogy nagy közönség előtt is bemutassuk, milyenek vagyunk élőben. Szeretnénk, ha látnák és hallanák, mennyit dolgoztunk az elmúlt egy évben azon, hogy amikor azt mondják a dalainkra, hogy nemzetközi színvonalúak, akkor a koncerten ne csalódjon senki, hanem megérezzék, mi is az a sexizés!

THE BIEBERS
traditional dance music for drunk children
 
Ha a Puskás testvérekről van szó, abban bárki biztos lehet, hogy mindig valami izgalmasat alkotnak. Néhány évvel ezelőtt összetrombitálták az ország tehetséges fiatal zenészeinek legjavát és teljes titokban berobbantották a The Biebers-t a köztudatba. Első daluk, a Dance azonnal a rádiók játszási listájának élén landolt, ám a nagyközönség számára igazán csak a SORRY elsöprő sikerénél derült ki: a nemzetközi színvonalú formáció mögött bizony magyar srácok állnak. A különleges, zenekaros, elektronikus hangzás, a figyelemfelkeltő névválasztás mellé határokat feszegető, saját gyártású klipek és igazi slágerek társulnak, amikre aztán szinte minden fesztiválon tombolva ugrál a közönség. A The Biebers mára számos, telt házas élő koncertet tudhat maga mögött, idén tavasszal hatalmas bulikat toltak a Halott Pénzzel az ország legjobb klubjaiban és természetesen az idei nyár sem marad #galaktikus tánczene nélkül! 

Gerendás Dani - dob
Puskás Ádám Dániel - rap, szinti
Ekanem Bálint - ének
Miklós Milán - basszusgitár
Puskás Péter - ének
Füstös Bálint  - gitár

Szólj hozzá

THE BIEBERS