2015. jún 02.

Már csak 5 nap és Budapesten lép fel a OneRepublic!

írta: budapest24
Már csak 5 nap és Budapesten lép fel a OneRepublic!

A banda szoros turné beosztása miatt sajnos csak pár órát tölt majd Budapesten, a koncert napján érkeznek Belgrádból és rögtön a fellépés után már távoznak is a másnapi linzi helyszínre. 
A több mint 2 éve úton lévő stáb 40 főből áll, ehhez csatlakozik vasárnap reggel 28 magyar, akik a színpadi építésben és bontásban segítenek majd az Arénában.
 
  
  
A 250 négyzetméteres fő színpad mellett egy úgynevezett B színpad is kialakításra kerül a kifutó végén, a meglehetősen energikus előadásmódjukról híres zenészek felváltva játszanak   a két részen. A zenekar a koncert alatt pirotechnikai elemeket, erős sztoboszkóp effektet és lézert is használ. 
 
A rendezvényre a produkció nem enged semmilyen kép- vagy hangrögzítő berendezést bevinni, valamint profi- vagy félprofi fényképezőgépet, iPad-et, palackot, üveget, láncokat, lézerpontozókat, ezt a beléptetésnél a biztonságiak ellenőrizni fogják. 
  
Várható kapunyitás 19 órakor lesz, az estét az osztrák The Makemakes kezdi 20 órakor, a OneRepublic 21.00 óra körül lép majd színpadra. A közel 2 órás showban a zenekar valószínűleg eljátszik majd egy, a magyar közönség szívének is kedves feldolgozást az elmúlt évek óriási OneRepublic slágerei, az All The Right Moves, Apologize, Good Life, Counting Stars vagy a Love Runs Out mellett.

 
A június 7-i budapesti koncertre jegyek már csak korlátozott számban kaphatók a www.livenation.huoldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában.
 
   
Szólj hozzá

fesztivál program OneRepublic