2015. jún 04.

Fináléhoz közeledik A férjem védelmében

írta: budapest24
Fináléhoz közeledik A férjem védelmében

Hamarosan záróepizódjához érkezik a Universal Channel fordulatokban és drámában gazdag sikersorozata. A legújabb hírek szerint Alicia Florrick és csapata nem végleg búcsúzik a rajongóktól, csupán a hatodik évad történései érnek véget. Felfokozott izgalmakból az utolsó részekben sem lesz hiány, hiszen a készítők bőven tartogatnak meglepetéseket.

goodwife_s6_1_1.jpg

 

A férjem védelmében szövevényes forgatókönyve rengeteg nyitott kérdést hagyott maga mögött: Vajon hogyan dolgozza fel Alicia a választási botránnyal kapcsolatos eseményeket? Hogyan alakul ezután a főszereplő jövője, karrierje? Milyen eszközökkel próbálják meg padlóra küldeni Bishopot? Sikerül-e végre kiiktatni a drogbárót?

goodwife_s6_2.jpg

Bár a megoldás kulcsát az utolsó epizódok rejtik, továbbra is maradnak majd elvarratlan szálak. Alicia törtető története azonban nem áll meg a hatodik évad záróepizódjánál, ugyanis május 11-én berendelték a sorozat hetedik évadát. Sőt! Olyan információkra is fény derült, amelyek miatt a rajongók felfokozott kíváncsisággal várhatják az aktuális széria utolsó részeit: a hatodik évad végén távozik egy fontos szereplő, a hetedik évadban pedig egy új karaktert már fixen üdvözölhetünk.

goodwife_s6_3.jpg

A férjem védelmében hatodik évadának befejező részei szerdánként 21:20-tól a Universal Channel műsorán!

Évadzáró epizód - június 10-én!

goodwife_s6_4_1.jpg

Szólj hozzá

bulvár program tv/rádió