2015. jún 04.

Kim Kardashian újra babát vár

írta: budapest24
Kim Kardashian újra babát vár

Érkezik North West kistestvére

Bővül a Kardashian-család! Kim Kardashian két éve hozta világra kislányát, North-ot, most pedig újból anyai örömök elé néz. A világhírű szépség és rapper férje, Kanye West hosszú és keserves próbálkozás után végre tovább népesítheti a családot. A Keeping Up With The Kardashians 10. évadában, az E! Channel műsorán többek között szemtanúi lehetünk annak, hogy miként próbál teherbe esni a világsztár, illetve hogyan fogadja a nagy hírt a család.

kardashian.jpg

A Keeping Up With The Kardashians 10. évadának szuperelőzeteséből kiderül, hogy Kim Kardashian és Kanye West hamarosan egy második babával bővítik a családot. A klipben láthatjuk, amint Kim megkapja a nagy hírt a nőgyógyászától, és azonnal értesíti Khloét hatalmas örömmámorban úszva.
kardashian_2.jpg

Nem csoda, hogy Kim elmondhatatlanul boldog. Korábban már többször kifejtette, hogy szívesen vállalnának még egy babát férjével, annak ellenére, hogy első terhességét nagyon nehezen viselte. A 10. évad forgatása alatt egy talkshow-ban elmondta, hogy első gyermekük nagyon nehezen fogant meg. „Próbálkozunk, mindennap csak próbálkozunk. Nálunk jobban egyszerűen senki sem igyekszik” – panaszkodott Kim. „Kezd fárasztó lenni. Kanye is folyton mondogatja, hogy nem annyira vidám feladat összehozni a második babát, mint amilyen az elsőt volt.”

 kardashian_3.jpg

Kislánya, North – vagy ahogyan a család becézi, Nori – 2013. július 15-én született Los Angeles-ben, majd Kim rövidesen blogot indított róla. „Imádok anya lenni. Ez a legjobb érzés a világon, minden részét szeretem. Habár nagy kihívás megtartani az egyensúlyt karrier és anyaság között, mindig tudni kell, hogy mi élvez elsőbbséget” – mondta.
kardashian_4.jpg

Kanye West egy Kris Jennerrel folytatott bensőséges beszélgetés közben elmondta anyósának, hogy mennyire elégedett az életével. „Két nagyszerű emberért élek… egy egész családért.” Nos, hamarosan már háromért.


kardashian_5.jpg

Kim és Kanye a kis North születése után egy évvel keltek egybe az olaszországi Firenzében, ahol a barátok és a családtagok előtt mondták ki a boldogító igent.

Keeping Up With The Kardashians 10.évad – minden vasárnap, 20.00-tól az E!Entertainment Channel műsorán! Évadzáró epizód – június 14-én.

 kardashian_6.jpg

Szólj hozzá

program tv/rádió