2015. jún 16.

Vajna Tímea és Danics Dóra együtt készül a Derbyre

írta: budapest24
Vajna Tímea és Danics Dóra együtt készül a Derbyre

Különleges ruhapróbán vettek részt a hírességek

Izgatottan készülnek a júliusi Derbyre hazánk sztárjai. Vajna Timi, Danics Dóra és Szamosi Donáth olyannyira lázban égnek, hogy már most felpróbálták az eseményhez illő, lehetséges szetteket. A Kincsem Park lelátóján elegáns ruhakölteményben drukkolnak majd a Derby és Gasztroangyal Fesztiválon. A három híresség különleges összeállítást választott, szem előtt tartva az etikettet, miszerint ezen az eseményen a fejdísz is elengedhetetlen.

 

timea_dora_donath_2.jpg

 

 

Vajna Tímea annak ellenére is imád nyeregbe pattanni, hogy első lovas élménye meglehetősen rosszra sikerült. „12 éves lehettem, amikor apukám először próbált felültetni egy lóra – nagyon megijedtem, sikítottam, mire a ló beleharapott a nadrágomba” – mesélte a szépség, aki nagy rajongója a lóversenysportnak, ezért gyakori vendég a Kincsem Parkban. „Imádom az itteni hangulatot! A kedvenc pillanatom az, amikor a versenyzők elrajtolnak, a műsorvezető nagyon gyorsan kezd beszélni és az izgalom a tetőfokára hág” – tette hozzá Timi, aki Danics Dóra énekesnővel és Szamosi Donáth színésszel együtt készül a júliusi Derby és Gasztroangyal Fesztiválra.

 A három híresség már azt is tudja, milyen ruhában drukkol majd a lelátóról - elegáns, letisztult és modern öltözetüket az angol és a dubai lóversenydivat ihlette. „A derbikhez főleg az egyszínű ruhák illenek, amelyek jellemzően bézs, testszín és pasztell árnyalatúak. Nagyon népszerű még az overáll és a fejdísz is. Fontos, hogy miben jelensz meg egy ilyen nagyszabású társadalmi eseményen” - mondta el Vajna Tímea, aki kiegészítőnek az egyik hazai tervező különleges karbon táskái közül is választott már a Derbyre.

timea.jpg

 

Danics Dóra is úgy gondolja, hogy a kalap elengedhetetlen kellék a lelátón. „Emellett nagyon fontos az illem követése is: a szoknyának minimum térdig kell érnie, és úgy tudom, hogy nem szabad túl sok ékszert viselni” – mondta el az énekesnő, aki gyerekként hobbiszinten évekig lovagolt.

dora_1.jpg

 

Szamosi Donáth színésztől sem áll távol a lóversenyport világa - többször járt már éjszakai versenyen a Kincsem Parkban. „Lenyűgöz ez a világ!” – jegyezte meg Donáth, aki új öltöny szettjében érkezik majd a Derbyre. „Nagyon szeretem az állatokat: mindig is érdekesnek tartottam a macskák és a lovak közötti szoros kapcsolatot, mint amilyen például Kincsem és egy kismacska között alakult ki. Elválaszthatatlanok voltak! Egyébként az Equus főszerepére készülve a lovak viselkedését is tanulmányoztam - a darabhoz meztelenül is a fotóztak eggyel.” Donáth rátermettségét pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Ifjú Vincét, hazánk meghatározó lovas szobrászának versenylovát bátran vezette és irányította.

 

Derby és Gasztroangyal Fesztivál a Kincsem Parkban: 2015. július 3-5.

 

donath.jpg

Szólj hozzá

Szamosi Donáth Kincsem Park Danics Dora Vajna Tímea