2015. jún 19.

A Logitech bemutatja a 2015-ös Play Collection egereket

írta: budapest24
A Logitech bemutatja a 2015-ös Play Collection egereket

A Logitech a mai napon bemutatta az idén hétéves Logitech Play Collection legújabb tagjait. Az új kollekció megalkotásakor a bútor dizájn, valamint a kiegészítők és a divat világának legújabb trendjeiből merítettek ihletet, így a jellegzetes vonásokkal ellátott egerek barátságos karakterekkel, színes, vidám formákkal és geometriai alakzatokkal díszítve kerülnek a polcokra.

 kepatmeretezes_hu_custom_format_m238_redfacets_top_masolata.jpg

„A célunk az volt, hogy egy kis humorral mosolyt csaljunk vásárlóink arcára, miközben használják az egeret” - mondta el Charlotte Johns, a Logitech számítógép kiegészítőkkel kapcsolatos üzletágának alelnöke. „Egy jó adag szín, egy leheletnyi vidámság és egy csipetnyi lelkesedés kombinációjából született meg az idei Logitech Play Collection. A különböző színkombinációk és dizájnelemek inspirálnak, vidámságot és egyéniséget adnak bárki asztalának”

 kepatmeretezes_hu_vrz_3934r3.jpg

Miután a Logitech dizájn csapata részt vett a milánói Design Week-en, vidám témáktól és formáktól inspirálva tértek vissza, ami új megközelítéshez vezette őket a házon belül készített 2015 Play Collection tervezése során. Az idei év válogatása a Logitech® Wireless Mouse M238-ra épül. Az új egér  a pontos görgetésnek és irányíthatóságnak köszönhetően egyszerű navigációt tesz lehetővé, egyben formájának köszönhetően igen kényelmes is.

 kepatmeretezes_hu_vrz_3976r3.jpg

A 2015-ös Logitech Play Collection ragyogó, vidám és lelkes, akárcsak jövendőbeli tulajdonosai. Az energiatakarékos kialakításnak hála, akár 12 hónapon át is használhatjuk kedvenc egerünket, modelltől függően. A vezeték nélküli egerek kompatibilisek Microsoft Windows®, Mac, Chrome OS™, és Linux® rendszerekkel, valamint megbízható kapcsolatot biztosítanak akár 10 méteres távolságból is.

 kepatmeretezes_hu_custom_format_nauru_enviro7.jpg

Ár és elérhetőség

A Logitech Play Collection előreláthatólag Júniustól lesz elérhető 24.99 eurós áron. További információkért látogass el a www.logitech.com oldalra, vagy blogunkra!

Szólj hozzá

Logitech Logitech Play Collection