2015. jún 26.

Idén ingyenes a nevezés a legnagyobb magyar kamionos versenyre!

írta: budapest24
Idén ingyenes a nevezés a legnagyobb magyar kamionos versenyre!

Női kamionsofőröket is bátorítanak arra, hogy hajtsanak az 1 milliós fődíjra

1 millió forintos fődíjjal és „A legkiválóbb magyar kamionsofőr 2015” címmel jutalmazzák meg idén a legügyesebb, legjobban felkészült hazai kamionost az 5 tengelyen - biztos kézzel! október 3-i döntőjén. A rangos közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai versenyt 3. alkalommal rendezi meg a NiT Hungary, azaz a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete és az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottsága. A megmérettetés célja a legjobb vezetéstechnikai tudású versenyző elismerése mellett a közlekedésbiztonság, a közúti partnerség és a szakmai presztízs erősítése.
unnamed_92.jpg

Vészhelyzetekben jó helyzetfelismerést, manőverezési képességet, gazdaságos vezetési stílust és rakományrögzítési tudást is osztályoz a 3 tagú versenybizottság az 5 tengelyen – biztos kézzel! őszi döntőjén. Az izgalmasnak ígérkező kihívássorozat újdonsága, hogy idén nem lesz nevezési díj - köszönhetően a programot támogató vállalatok társadalmi felelősségvállalásának, mellyel a közlekedésbiztonság növelését, a gépkocsivezetői hivatás felelősségtudatát hangsúlyozzák.

A vállalkozó kedvű versenyzők az elmúlt évekhez hasonlóan augusztus 14-ig jelentkezhetnek a nívós kamionos bajnokságra. A tavalyi versenyen már részt vett az első női jelentkező, így a szervezők idén is remélik, hogy még többen képviselik magukat a gyengébbik nemből, bizonyítva rátermettségüket. A legügyesebb hazai kamionsofőr ugyanis a nettó 1 millió forintos pénzjutalom mellett olyan szakmai elismerést szerez, mellyel nemcsak saját hírnevét, de cége elismertségét is erősíti.
5tengelyen-plakat-2015.jpg

Az erőpróba résztvevői elsőként szakmai kérdésekben mérik össze erejüket egy online teszten, majd az elődöntőkön és a döntőben az ügyességi feladatok minél kreatívabb és gyorsabb megoldásában kell helyt állniuk. A végső összecsapáson a legjobbak küzdenek meg egymással Európa egyik legkorszerűbb vezetéstechnikai tanpályáján a drivingcamp Hungaryn, egy színes programokkal egybekötött családi napon.

Jelentkezési határidő:

  1. augusztus 14-én 24.00 óra

Elődöntők:

  1. szeptember 12. (szombat) - Budapest
  2. szeptember 13. (vasárnap) - Budapest
  3. szeptember 19. (szombat) - Budapest
  4. szeptember 20. (vasárnap) - Budapest

 5tengelyen_2.jpg

Döntő:

2015.október 3. (szombat) – Zsámbék, drivingcamp Hungary

További információk:

http://www.5tengelyen.hu

Szólj hozzá

verseny fesztivál program