2015. jún 26.

Saját sörfesztivál? A Sopronival most megnyerheted!

írta: budapest24
Saját sörfesztivál? A Sopronival most megnyerheted!

Ugye Te is ott leszel a nemtudjukhol, nemtudjukkikkel?

Egyedülálló sörfesztivált szervez a Soproni, aminek se a névadóját, se a helyszínét, se a programját nem tudja előre senki.

 image003.png

Egy dolog fix, az időpont: 2015. október 3-ára egy szerencsés fogyasztó saját sörfesztivált nyer, amit a Soproni a nyertessel közösen szervez majd. A nyertes lesz a névadó, ő segít majd a programok kiválasztásában és persze ő dönti el azt is, hogy hol legyen a buli. Ezen kívül azonnali nyeremények és koncertjegyek várják a Soproni Klasszikus fogyasztóit a június 15-én indult nyári promóció során.

 

Mi másról szólhatna a nyár, mint a közös feltöltődésről és a frissítő sörözésekről a társaságoddal? Ezt már csak az múlhatja felül, ha a saját sörfesztiválodon láthatod vendégül azokat, akik neked igazán számítanak. Mindez most lehetséges, hiszen Magyarország kedvenc söre újra nagyot gondolt: a fesztiválszezon zárásaként egy személyre szabott sörfesztivállal lepi meg egy szerencsés fogyasztóját. A Milliónyi Soproni Élmény promóció részeként az egyedi fődíj mellett valóban milliónyi kupakba rejtett nyeremény vár az üveges Soproni Klasszikus vásárlóira.

 logo_13.png

Az augusztus 20-áig tartó nyári promóció során a Soproni Klasszikus kupakokban egymillió azonnali nyeremény talál majd gazdára: csapolt sör, sörnyitó és koncertjegyek formájában. Azok se keseredjenek el, akik kódot találnak a kupakjukban, hiszen ők a kód feltöltése után elvihetik kedvenc társaságukat egy általuk kiválasztott koncertre a Budapest Parkba, vagy pályázhatnak a fődíjért, egy saját fesztiválért. A rövid pályázatokat ismert fesztiválszervezőkből, - látogatókból és fellépőkből álló zsűri bírálja majd el. 

jegy_ikon.png

Ugye Te is ott leszel a nemtudjukhol, nemtudjukkikkel?

A játék időtartama: június 15 – augusztus 20.

A nyertes fesztivál kihirdetése: Szeptember 7.

A fesztivál időpontja: Október 3. szombat

A fesztivál helyszínét a nyertes választja ki!

További információ a Milliónyi Soproni Élmény 

Szólj hozzá

fesztivál program