2015. júl 02.

Az év legszínesebb partija a KIOSK-ban

írta: budapest24
Az év legszínesebb partija a KIOSK-ban

Tóth Gabi különleges formációval lép színpadra

Igazi nyüzsgő városközponttá alakítja a Március 15. teret július 3-án, pénteken a KIOSK. Az év legszínesebb, exkluzív partiján Tóth Gabi és DJ Newtone zenéjére bulizhatnak a résztvevők a népszerű nagyvárosi találkozóhelyen, és megnézhetik Lakatos Márk látványos divatbemutatóját is.
kiosk_colorful_1.jpg

Az eseményre Tóth Gabi egy igazán különleges, új formációval készül. Az énekesnő szólófellépése helyett ezúttal Csóka Péter gitárossal (Sister Act) és FMaN beatboxossal kiegészülve áll színpadra, akikkel saját dalai mellett világsztárok slágereit is felturbózzák.

„Számomra nagyon fontos, hogy időről időre megújuljak, és a közönséget is szeretem meglepni. Eszméletlen tehetséges és különleges emberekkel sikerült most is összejönnöm, a beatbox, vagyis a szájdobolás pedig nagyon fel tud dobja dobni a popdalokat is. Lesznek melankolikusabb és bulisabb blokkok is, saját számokkal, és olyan világslágerekkel, mint Selah Sue-tól a This World, Lana Del Ray-től a Summertime Sadnessés a Blue Jeans, vagy Bruno Mars-tól az Uptown Funk” – árulta el Gabi. „Alig várom a péntek estét, mert a KIOSK-os rendezvényeken mindig nagyon jól érzem magam! Imádom Hubertet is (Hlatky-Schlichter Hubert tulajdonos – a szerk.) és azt a semmivel össze nem hasonlítható stílust, amit megvalósított. Mindenféle embert képes megmozgatni és összehozni, akik között én is szuperül szórakozom” - tette hozzá a csinos énekesnő.

Az izgalmas zenei csemegék és a divatbemutató mellett a résztvevők kipróbálhatják a Smart elektromos bicikliket, a legújabb smart FORtwo-t és smart FORfour-t is, és welcome itallal valamint finom falatokkal melegíthetnek az esti partira. A rendezvény szervezői már késő délutántól várják a trendi, urban stílus szerelmeseit a Március 15. térre, ahol biztos, hogy senki nem fog unatkozni!
toth_gabi_2.jpg

Party For a Colourful City @ KIOSK

Július 3. péntek 18.00

KIOSK Budapest

Március 15. tér 4., Budapest, 1052

Facebook event:

https://www.facebook.com/events/841967245891117/

Szólj hozzá

fesztivál program