2015. júl 08.

Kapcsolodj ki, élénkítsd fel tested-lelked!

írta: budapest24
Kapcsolodj ki, élénkítsd fel tested-lelked!

Egy egészségmegőrző hely a Gozsdu Udvar szívében!

A Holmes Place megalapításánál a cél a modern városi életmód negatív hatásainak csökkentése volt. Hiszünk a szellem, a test és a lélek harmóniájában. Ezt a felfogást tükrözi klubjaink koncepciója is, hiszen az egészségmegőrzéssel és életmóddal kapcsolatos hagyományos és holisztikus módszerek kiegyensúlyozott ötvözésére törekszünk.

ad6186_inside.jpg

Hiszünk abban, hogy értékeinkbe vetett bizalmunk az, ami miatt klubtagjaink évről évre visszatérnek hozzánk. Klubunk környezete és személyes hangulata révén a testmozgás igazi élvezetté és a mindennapok alapvető részévé válik. Klubjaink kialakításánál az egyszerű, letisztult formavilág, valamint az igényes anyagok használatával sikerül olyan első osztályú, kényelmes környezetet teremteni, ahol a mozgás és a pihenés valódi örömöt jelent. Céljaink az évek folyamán nem változtak – arra törekszünk, hogy Ön maximálisan elégedett és kiegyensúlyozott legyen. Szívesen látjuk Önt is klubunk vendégei között.

waterzone0374.jpg

Az edzőkről itt tájékozódhatsz!

Egy kis történet

1980 A Holmes Place januárban megnyitja az első fitneszklubját egy volt vízvezeték-alkatrész kereskedésben a londoni Chelsea negyed egy kis mellékutcájában, a Fulham Road közelében.

1981 Bár a tagok száma szépen nő, a vállalkozás kezdetben veszteséggel üzemel. Allen Fishert felkérik, hogy részmunkaidőben vegyen részt a vállalat vezetésében. Allan Fisher kezdettől fogva nagy lehetőségeket lát a fitneszklub üzemeltetésében, így saját pénzét is befekteti a klub fejlesztésébe. Két éven belül a klub nyereséget termel.

1992 A Holmes Place megvásárolja a Barbican Health & Fitness PLC nevű vállalatot a Bally Health and Tennis Corporation cégtől, ami a vállalat terjeszkedési céljait jelzi. Ettől kezdve a cég úgy tervez meg és alakít ki minden klubot, hogy azok megfeleljenek a legigényesebb sportkedvelők elvárásainak is, akik a fitneszklubban értékelik a magas minőség és a stílus találkozását. Az év júniusára a Holmes Place már 8000 taggal rendelkezik.

1994 A Barbican Health and Fitness új neve Holmes Place PLC. Új klubokat alakítanak ki Kingstonban, Ealingben and Putney-ban. A kingstoni klub kialakítását részben külső befektetők támogatják, az Oxford Streeten található klub pedig egy ingatlanfejlesztési vállalattal közös vállalkozásban készül el.

1996 A Holmes Place első európai próbálkozása a portugáliai klub megnyitása volt. A Lisszabon melletti kisvárosban, Oeriasban található Quinta da Fonta egy 2300 m2 alapterületű, minden igényt kielégítő fitneszklub, ami egy üzleti komplexumban üzemel.

1997 Novemberben a vállalat részvényeit bevezetik a tőzsdére.

1998 A klubtagok száma eléri az 57.042 főt, amelyből 1996 főt a még fejlesztés alatt álló klubok előzetes értékesítése során eladott klubtagságok tulajdonosai tesznek ki. A Holmes Place most már működő fitneszklubokkal rendelkezik Chelsea, Barbican, Ealing, Kingston, az Oxford Street, Hammersmith, Putney, Brook Green, Wood Green, Crouch End, Uxbridge területén és Portugáliában.
A további terjeszkedési terv keretében a Holmes Place megállapodást ír alá, melynek értelmében 2000 és 2006 között újabb klubokat nyitnak meg Izraelben és Görögországban.

Légy tag te is! Katt a részletekre!

2001 A Holmes Place több mint 230.000 taggal büszkélkedhet, akik az Egyesült Királyságban és külföldön üzemelő több mint 60 klubjához tartoznak, miközben 15 klub áll megnyitás előtt Európa különböző pontjain.

2002 A Bally Total Fitness Corporationnel létrehozott közös vállalkozás keretében a Holmes Place megnyitja klubját az amerikai Chicagóban.
Az év végére a Holmes Place klubjainak száma 68, melyből 49 Nagy-Britanniában, 18 pedig Európában található.

holmes-20place-20053_1_1024x768_fill.jpg

2003 Az év végére a Holmes Place klubjainak száma már eléri a 76-ot. A 76 klubból 50 Nagy-Britanniában és 25 Európában található, valamint Amerika területén a közös vállalkozásban üzemelő chicagói klub.

2004 A Holmes Place belép Közép-Európa piacára.

2005 A Holmes Place immár több mint 300.000 klubtaggal és 85 klubbal rendelkezik. A Holmes Place új klubok megnyitására készül Lengyelország, Magyarország, valamint Csehország területén. Az első klub megnyitására Prága belvárosában kerül sor az év novemberében.

2005 Az év folyamán már 83 fitneszklub üzemel a Holmes Place márkanév alatt.

2007 A Holmes Place megnyitja első prémium kategóriájú klubját Lengyelországban.

2008 A Holmes Place megnyitja első prémium kategóriájú klubját Magyarországon.

Ajánljuk!

 Babaúszás

156576_292865990802806_1625730217_n.jpg

A vízben való mozgást szinte nem lehet elég hamar elkezdeni. Már 4 hónapos kortól tartunk babaúszást a kicsiknek. A babaúszás jótékonyan hat a gyermek idegrendszerére, mozgáskoordinációjára, beszédkészségére, személyiségének fejlődésére. A babaúszás - a mozgás többi formájához hasonlóan - erősíti az izmokat, ízületeket, edzi a légző rendszert és a keringést, segíti a koordináció fejlődését.

Már az óra megkezdése előtt az oktató a szülőket tájékoztatóval, és rávezető feladatokkal látja el. Az órákon több vízi játékot illetve egyéb kelléket is használunk. A szülök a babával együtt részt vesznek az órán.

f19ee8_navi_studio_medium_jpg_411x230_c.jpg

Tornázz a vízben! 

Az aquafitnesz nagyszerűsége abban rejlik, hogy az órák alatt, a komoly fizikai megterhelés ellenére, kíméli az ízületeket, és ugyanakkor szellemi felfrissülést, szórakozást is nyújt.  Ez alatt könnyed, de mégis szórakoztató edzés alatt az oktató a partról tart órát, és kintről mutatja mit, hogyan és mikor kell csinálni. Minden esetben több aquafitnesz kellékkel dolgozunk egy órán, az speciális aquafitnesz öv minden órán alapvető eszköz, de emellett aqua-súlyzókkal, gumikötelekkel vagy akár kukacokkal is tartunk edzést.

Szólj hozzá

Gozsdu Udvar Holmes Place