2015. júl 09.

25 éve együtt: Zoltán Erika és Kátai Robi nagykoncerttel ünnepelnek

írta: budapest24
25 éve együtt: Zoltán Erika és Kátai Robi nagykoncerttel ünnepelnek

Zoltán Erika idén több okból is ünnepel: férjével, Kátai Róberttel 25 éve ismerkedtek meg, és a jubileum alkalmából készített duett albumuk dupla platina lemez lett. Ennek örömére augusztus 29-én nyárzáró nagykoncertet adnak a budapesti Bikás Parkban – az egész napos rendezvényen jelen lesznek tánciskolájuk növendékei, emellett meglepetésprogramokkal és sztárvendégekkel is készülnek. A csütörtöki Sláger Híradóban Erika további kulisszatitkokat árul el közelgő klippremierjükről is.zoltanerika.jpg

Erika és Robi 25 évvel ezelőtt ismerték meg egymást meg és hozták létre tánciskolájukat. „Nagyon tartalmas időszak áll mögöttünk: tánciskolát alapítottunk, felléptünk, dolgoztunk, született egy gyermekünk és sokat utaztunk. 1993-ban Londonban jártunk egy lemez kapcsán, ahol vettünk egy-egy fülbevalót egymásnak, és ezeken a következő szöveg áll: ma jobban szeretlek, mint tegnap, de kevésbé, mint holnap. Ez a gondolat jellemzi leginkább az együtt töltött éveket, és bízom benne, hogy legalább még ugyanennyi időnk lesz együtt” – nosztalgiázott Zoltán Erika. 

A jubileum alkalmából Erika és Robi kiadtak egy közös duett lemezt is, amely dupla platina album lett. „Ennek örömére úgy döntöttünk, hogy a nyár utolsó hétvégéjén egész napos, ingyenes rendezvénnyel ünnepeljük meg a sikert és a negyed százados évfordulónkat – szeretettel várunk minden érdeklődőt a Bikás Parkba. Iskolánk növendékei táncbemutatót tartanak, de emellett különleges programmal készülünk, és sztárvendégeket is meghívunk. Esti nagykoncertünkön a Gríz zenekar kísér majd minket, és az új album dalai valamint az elmúlt harminc év slágerei is felcsendülnek.”

slagertv_logo_2.jpg

Erika és Robi az ünneplés és az egyre több élő fellépés mellett klippremierrel is készül a közeljövőben. „A duett albumon szereplő Süt a nap című dalunk a vidámságról, a jókedvről, a napsütésről szól, a nyári bulik hangulatát idézi. Ehhez Tabár István dalszerzővel készítettünk el egy klipet, amit a Sláger TV-n láthat majd a közönség először” – mondta el az énekesnő, aki további érdekességeket árul majd el a csütörtöki Sláger Híradóban.

Sláger Híradó Zoltán Erikával július 9-én 17 órától, a Süt a Nap című dal klippremierje pedig július 18-án, 14 órakor a Sláger TV műsorán!

Szólj hozzá

tv program Zoltán Erika tv/rádió Sláger Híradó Kátai Robi Bikás Park Süt a Nap