2015. júl 09.

Metzker Viki és Lotfi Begi is Zamárdiban pörget

írta: budapest24
Metzker Viki és Lotfi Begi is Zamárdiban pörget

Soundra készül a 89.5 Music FM

Zajlik az élet a 89.5 Music Fm rezidens DJ-i körül. Júniusban négyen is megmérették magukat a MyTuborg Dj versenyében, ahonnan végül Lotfi Begi hozta el a pálmát, most pedig a Music Killers csapata a Soundra készül, ahol két helyszínen vesz részt a Music FM, mi több Bochkorék pénteken élőben jelentkeznek be a Balaton-partról.

axwellingrosso_1.jpg

A Music Killers DJ-k már a MasterCard Balaton Soundra hangolnak: idén egyedülálló módon két helyszínen fognak zenélni, nappal és éjjel, földön és vízen egyaránt. A Heineken-Music Fm Beach-en már délben megnyitják a partit, este 9-kor pedig, a 89.5 Music FM Stage-en indul a program, amire Music Killers dj-k extra produkciókkal készülnek.

logo_1.jpg

A 89.5 Music FM természetesen azokra is gondol, akik nem lehetnek ott a Soundon, így a fesztivál ideje alatt minden nap már 17.00-tól élőben közvetítik az eseményeket, sőt, a rádió reggeli pörgése, az Önindító pénteken a helyszínről jelentkezik, élőben.

ludacris_980_3.jpg

A Music Killersben egyébként a június a versenyről szólt. Négy héten át küzdött egymás ellen élő adásban négy profi Music Killers rezidens: Lotfi Begi, Metzker Viktória, Antonyo és Newik. Négy hétig lehetett rájuk szavazni, a voksok összesítése után Lotfi Begi és Metzker Viktória került a végső döntőbe, ők ketten kapták a legtöbb szavazatot. A döntőn a két finalista 30 perces szettekben feszült egymásnak, a győztes személyéről a helyszíni közönség döntött.

jasonderulo_978_1.jpg

Annyira szoros volt a verseny, hogy Vikinek és Beginek extra ráadást kellett játszania, a lefújás pillanatában ugyanis döntetlenre álltak. A közönség végül Lotfi Begit szavazta meg győztesnek, így ő lett a 2015-ös év MyTuborg DJ-je.

Szólj hozzá

fesztivál program Balaton Sound