2015. júl 18.

Jelentkezz a Konyhafőnöknek!

írta: budapest24
Jelentkezz a Konyhafőnöknek!

Új esélyt kaphatnak a korábbi szériák versenyzői is

Augusztus elejéig még várják a profi és amatőr szakácsok jelentkezését Magyarország elsőszámú főzőshowjába, az RTL Klub Konyhafőnök című műsorába. A korábbi évadok néhány versenyzője egyedülálló módon új esély kapott, ugyanis egy online szavazás alapján egyikőjük ismét versenybe szállhat a 10 milliós főnyereményért.

a_konyhafonok_logo_feher_jog.jpg
Az RTL Klub a nagysikerű Konyhafőnök című műsorának harmadik szériájához továbbra is várja azokat a versenyzőket, akiknek szenvedélye a főzés, otthonosan mozognak a konyhában, legyen szó profi, lelkes amatőr vagy hobbi szakácsról. A jelentkezéseket ezen a linken keresztül adhatják le augusztus elejéig itt!

9d12ec8eedac0da62d2fa9a5447127a7-55a1693e0b46d.jpg
Az új versenyzőkön kívül egy újítást is bevezet az RTL Klub, ugyanis akik a Konyhafőnök első két szériájában legalább három napig bizonyítottak és a középdöntőbe jutás kapujában estek ki a versenyből, most kaphatnak még egy esélyt. Egy online szavazással ugyanis lehetősége van a nézőknek egy korábbi versenyzőt visszajuttatni a harmadik szériába, aki újra bizonyíthat a zsűritagok előtt és ezzel egy újabb esélyt kap, hogy megvalósíthassa az álmát! Az első évadból Cseke Zsófira, Bezzegh Évára, a második évadból pedig Czigléczky Tiborra, Major Lucára és Józsa Istvánra lehet szavazni a következő linken!

A szavazás és a jelentkezések leadását augusztus elejéig várják a műsor készítői.

Szólj hozzá

RTL Klub Konyhafőnök tv/rádió