2015. júl 19.

Párkapcsolati drámák a Kékpróba legújabb évadában

írta: budapest24
Párkapcsolati drámák a Kékpróba legújabb évadában

Kulisszatitkok a krimisorozat szerelmi háromszögéről

Hatalmas bombaként robbant a hír az ötödik évad végén: Sam volt barátnője, Marlo terhes. A friss évadkezdéssel úgy tűnt, a szerelmespár érzelmei a nehézségek ellenére is töretlenek. Kérdéses azonban, hogy milyen változásokat hoz majd kettejük szerelmében az újszülött érkezése.

kekproba_4.jpg

Marlo nem csupán Andynél, de a rajongóknál is kihúzta a gyufát nem várt terhességével. A kezdeti sokk ellenére azonban úgy tűnik, Andy és Sam kapcsolata túlélte az újabb próbatételt. A Universal Channel népszerű sorozatának fordulatairól Tassie Cameron, a Kékpróba forgatókönyvírója és Missy Peregrym, a krimi egyik főszereplője mesélt.

„Az évad lényege éppen az, hogy habár az élet nem egy tündérmese, és nem minden a tervek szerint alakul, még vehetnek jó irányt a dolgok” – mesélt a koncepcióról Tassie Cameron, forgatókönyvíró és felelős producer.

Marlo (Rachael Ancheril) sok gyűlölködő üzenetet kap Twitteren, Cameron viszont reméli, hogy megbarátkoznak majd vele a nézők.

kekproba_3.jpg

„Én nagyon kedvelem Marlo karakterét, akárcsak az őt megformáló színésznőt is. Marlonak sok démonja van, de emelt fővel próbál megbirkózni velük. Persze ő volt az, aki veszélybe sodorta a divíziót a negyedik évadban, váratlan terhessége pedig meglehetősen felkavarta a szereplők életét a legújabb szériában, de remélem, hogy olyasvalakivé növi ki magát az emberek szemében, akit nagyon lehet szeretni is” – vélekedett a Hollywood Reporternek Cameron. „Andy és Sam sokat dolgoztak a párkapcsolatukon, nem hiszem, hogy bármelyikük is eldobná mindezt éppen most. Nem lesz könnyű, de Andy nagyon idealista” – tette hozzá.

kekproba_2.jpg

Missy Peregrymet arról faggatták egy interjúban, hogy szerinte az általa megformált Andy miként birkózna meg az anya-szereppel.„Hasonlóak vagyunk Andy-vel. Olyan régóta játszom már, hogy akár a saját véleményemet is elmondhatom. Nagyon erős, empatikus lenne anyaként, és nagy szerepet töltene be gyermeke életének minden pillanatában. Mindig is akart babát Sammel, és maximálisan helyt is állna szülőként” – kezdte a színésznő. Andy és Sam között többször felmerült a házasság gondolata is: „Komoly párkapcsolatban élünk és most végre magunkra találtunk. Nagyon keményen kellett dolgoznunk ezért, mindent megpróbáltunk, de eddig még nem szántuk el magunkat erre a lépésre” – mondta a Tv Line-nak Missy.

Vajon továbbra is kitart egymás mellett Andy és Sam? Hogyan befolyásolja majd az apaság Sam érzéseit? Szakítást vagy esküvőt hoznak az elkövetkezendő hetek történései?

Tudd meg a Kékpróba legfrissebb epizódjaiból! – keddenként 21.20-tól a Universal Channel műsorán.
kekproba.jpg

Szólj hozzá

program tv/rádió