2015. júl 23.

SZÍNESCUT flashmob a Tökéletes Hajvágás Világnapján

írta: budapest24
SZÍNESCUT flashmob a Tökéletes Hajvágás Világnapján

Közel 200 fodrásszal az Erzsébet téren a hajvágás ünnepén

Színes kavalkádra készül a fodrász szakma a Tökéletes Hajvágás Világnapján: közel 200 fodrász és modelljeik érkeznek az ország minden tájáról Budapestre 2015. június 23-án, hogy ott a helyszínen készítsék el, fejezzék be a frizurákat. Egyszerre több mint 100 fodrászolló fog szenzációs hangulatban dolgozni a villámcsődületen azért, hogy bevezessenek minket nézőket a hajvágással készült frizurák sok színű világába.

szinescut_flashmob_1.jpg

A tökéletes hajvágás világnapja Ausztráliából indult el a nyolcvanas években. „Habár az akkori kezdeményezés az eredeti formájában jórészt feledésbe merült, mi úgy gondoltuk, hogy ez a nap kiváló lehetőség a fodrászoknak arra, hogy összejöjjenek az ország minden tájáról, szabaddá engedjék a fantáziájukat és megmutassák a trendek sokszínűségét, valamint közösen átéljék a szépségcsinálás örömét. - mondta el Marsi László mesterfodrász, a kezdeményezés hazai ötletgazdája és szervezője.

Ezért az idei flashmob fókuszában a tökéletesen vágott frizura mellett a színek, a színes hajak állnak. A rendezők arra készülnek, hogy megmutassák, mennyire egységesek lehetnek a különböző színes frizurák. És hogy melyek az idei sláger színek? „A természetes színek mindig divatosak voltak és lesznek is, ahogy a természetes hatásokat imitáló megoldások is időt állóak, mint például a melír vagy a satír. Ezért igazi bomba hatást lehet elérni ebben az évben a személyre szabással és a vendég adottságainak, előnyeinek előtérbe helyezésével.” – mondta el Marsi László. „Az aktuális divatirányzatokból egy-egy elemet kiemelve, de a vendégek személyiségét figyelembe véve kell elkészíteni a frizurát, ötvözve a megfelelő színvilágot a vendéghez illő formavilággal. Meggyőződésem ugyanis, hogy a jól személyre szabott frizura magabiztosságot ad a viselőjének.” – tette hozzá a szakember.

A tökéletes hajvágás világnapját másodszor rendezik meg Budapesten. A tavalyi sikeres rendezvényen közel 150 fodrász és modellje vett részt az ország minden tájáról. Az idei rendezvényre az előzetes regisztráció szerint közel 200 fodrászt és modelljét várják a szervezők. A villámcsődület 6 óra 30 perckor kezdődik Budapesten, az ötödik kerületi Erzsébet téren.

Szólj hozzá

fesztivál program SZÍNESCUT