2015. júl 24.

Tomorrowland az első sorból

írta: budapest24
Tomorrowland az első sorból

Exkluzív élő közvetítés az MTV-n

Igazi csemegével készül a fesztiválrajongóknak az MTV. Az idei szezonban a zenecsatorna végigkalauzolja a tévénézőket a földkerekség leglátványosabb fesztiváljain, kezdve július 24-én a belgiumi Tomorrowland élő közvetítésével. A káprázatos, Csodaországot idéző színpadi elemeiről híres elektronikus zenei találkozóra már hónapokkal ezelőtt elfogytak a jegyek, ám a tévénézők és az online fesztiváltársadalom az MTV-nek köszönhetően most átélheti Tomorrowland mesés hangulatát, és olyan sztárok koncertjeit hallgathatják meg élőben, mint David Guetta, Armin van Buuren, Steve Aoki vagy Avicii.
tomorrowland.jpg

Az idei fesztiválszezonban az MTV eljuttatja a világ legnagyobb, leglátványosabb bulijaira a tévénézőket és az egész netgenerációt. Az első állomás a belga Boom városában megrendezett Tomorrowland lesz, melyet az érdeklődők július 24-26. között napi hat órában, élőben nézhetnek az MTV oldalán. Az online közvetítés mellett vágott, szerkesztett zenei összefoglalót is ad majd a csatorna a különleges fesztiválról, július 26-27-én, 23:00-tól.
tomorrowland_2.jpg

A mesebeli színpadi installációkról és cirkuszi produkcióhoz hasonló műsorról elhíresült fesztiválon olyan világhírű DJ-k szolgáltatják majd a zenét, mind David Guetta, Armin Van Buuren, Avicii, Steve Aoki, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Tiësto és Nervo. Tomorrowland minden évben hatalmas érdeklődésnek örvend, idén februárban csupán néhány órával az online pénztárak megnyitása után elfogyott az összes jegy. A zenecsatorna segítségével most azonban az összes fesztiválrajongó beléphet „Melódia Titkos Királyságába”.

Az élő közvetítésen túl az MTV a helyszínen bulizók fotóit és videót is képernyőre viszi, akik az #MTVBump, #MTVFestivalSeason és #Tomorrowland hashtagek használatával oszthatják meg élményeiket a többi tévénézővel. Emellett a csatorna exkluzív tartalmakat is sugároz majd, így például interjúkat az előadókkal és képgalériákat a koncertekről, sőt, külön arculattal készül a fesztiválok tiszteletére. A szezon második állomása szeptember 25-én, Atlantában lesz.

Nézd a Tomorrowland élő közvetítését itt július 24-étől, vagy az összefoglalót július 26-27. között 23:00 órától az MTV-n!
tomorrowland_5.jpg

 

Szólj hozzá

program Tomorrowland tv/rádió