2015. júl 26.

Anna és a droidok

írta: budapest24
Anna és a droidok

Milyen kihívásokra számíthat egy csapat fiatal a tudományok világában?

Az Anna és a droidok című új sorozat főszerepében egy igazi kis zseni, Anne áll, aki barátaival, Nickkel és Shaniával megalkotják saját androidjaikat, hogy átéljék az élet legnagyobb kalandjait, és együtt induljanak el a felnőtté válás útján.

unnamed_19.png

Ez a sorozat bemutatja a tudomány, technológia és matematika világát, mindezt egy 11 éves kislány szemén keresztül. Anne nem az a hercegnős típus, aki fél a kihívásoktól – inkább szeret piszkos kézzel bütykölni valamin, képes széttörni bármit, csak hogy megértse, hogyan működik egy szerkentyű minden egyes részlete, vagy épp kísérletezni próbál, hátha valami újat fedezhet fel. Ez a nem mindennapi lány asszisztensei segítségével megépíti a Pal, Eyes és Hand nevű androidokat, akikkel barátságot kötnek. Azonban Anne további kísérletezgetései során mindig akadnak megfejthetetlennek tűnő problémák és izgalmas kalandok…

Hogyan sikerül ennek a különös csapatnak megoldani a váratlan komplikációkat? Kiderül, ha velük tartasz minden hétköznap délelőtt 10.35-től, vagy délután 14.10-től a Disney Csatornán. De ha napközben lemaradtál volna róla, este 10 órától újranézheted!

Szólj hozzá