2015. júl 26.

Mi lett velük? - Nem tűntek el a Nickelodeon szépfiúi

írta: budapest24
Mi lett velük? - Nem tűntek el a Nickelodeon szépfiúi

Színész, énekes, szinkronhang – a legendás Big Time Rush című tiniműsor szereplői soha nem álltak meg.  A srácok többek között a Madagaszkár pingvinjeiben is szerepet kaptak. Az animációs sorozatban cuki állatok hangját kölcsönözték az énekesek, akik a Nickelodeonos idők óta is töretlen népszerűségnek örvendenek. A srácok továbbra is sokat énekelnek, Kendallnak például új saját zenekara is van.
big_time_rush_1.jpg

Két év telt el a Big Time Rush utolsó epizódja óta, amely a magyar gyerekek egyik legnézettebb műsora volt a Nickelodeon csatornán. James, Kendall, Carlos és Logan népszerűsége még mindig töretlen: Facebook-oldaluk a mai napig aktív, a sorozatbeli élményeiket rendszeresen felelevenítik, a rajongók legnagyobb örömére. Bár manapság közösen már nem koncerteznek, továbbra is a szórakoztatóiparban építik a karrierjüket.

A zenéhez legközelebb Kendall Schmidt maradt, aki Dustin Belttel közösen alapította meg a Heffron Drive nevű énekes-gitáros duót. Ami 2008-ban egy szenvedélyes projektnek indult egy kaliforniai hálószobai stúdióban, ma már többszázezres rajongótáborral bír. A csapat világszerte koncertezik, októberben Mexikóban és Argentínában is fellépnek.
big_time_rush_2.jpg

A filmezés terén Carlos Pena bizonyult a legeredményesebbnek. A színész William hangján szólalt meg a Pixies című 2015-ös animációs moziban, hamarosan pedig a Killing Hasselhoff című vígjátékban lesz látható David Hasselhoff, Hulk Hogan és Melanie Brown társaságában. 2016-ban a Grease: Live-ban tűnik majd fel, Kenickie szerepében, az 1978-as legendás film újraértelmezésében olyan sztárok szerepelnek még, mint Vanessa Hudgens és Nick Jonas.
big_time_rush_3.jpg

Nagy dobásra készül mindenközben James Maslow is. A sztár – aki 2014-ig a See Dad Run-ban és a Sequesteredben játszott, idén pedig a Seeds of Yesterday című tévéfilmben volt látható - honlapján hirdeti: 10 nap múlva valami elindul!

Kevésbé aktív Logan Henderson, aki a sorozat óta csak a Madagaszkár pingvinjei egyik epizódjában szinkronizált, a zenekar többi tagjával együtt. Reméljük, hamarosan ő is megtalálja helyét a filmipar óriási mókuskerekében, de addig is bárki felidézheti a legszórakoztatóbb Big Time Rush részeket a Nickelodeonon!

 big_time_rush_4.jpg

Big Time Rush maraton szombaton és vasárnap 13:30-tól csak a Nickelodeon műsorán!

Szólj hozzá

Nickelodeon tv/rádió Big Time Rush