2015. júl 27.

Fehérebb fehér a Vanish-sel - Nyerj egy évre elegendő Vanish-t!

írta: budapest24
Fehérebb fehér a Vanish-sel - Nyerj egy évre elegendő Vanish-t!

...vagy egy káprázatos fehér ruhakollekciót!

A Vanish Gold White termékek új formulájuknak köszönhetően olyan erős folteltávolító erővel bírnak, hogy egyes szennyeződéseket* akár 30 másodperc alatt is képesek teljesen eltűntetni. Nem elég, hogy hatékonyan megtisztítják kedvenc fehér ruháinkat a legmakacsabb foltoktól, de megfelelő előkészületek mellett akár három árnyalattal is fehérebbé varázsolják őket. A Vanish most induló játékában egy évre elegendő** Vanish terméket nyerhetnek a vállalkozó kedvűek, vagy akár a fődíjat is, egy szikrázóan fehér ruhakollekciót, melynek kiválasztásában stylist segíti a szerencsés nyertest. A játék leírása, és a mindenki által letölthető Vanish térmék ajándékkuponjai a honlapon érhetők el.

mezo-66330782231.jpg

Szakértelem a folteltávolításban

A makacs foltok még a legtapasztaltabb háziasszonyokat sem kímélik. Valószínűleg Neked is meggyűlt már a bajod a makacs ételfoltokkal, a vér-, olaj, tinta-, smink- és izzadtság foltokról ne is beszéljünk.  Minden háziasszony tudja, hogy a leggyakoribb és legbosszantóbb foltokat többnyire az ételek ejtik a ruhákon, amikkel megküzdeni valóságos rémálom. Legtöbbször nem áll módunkban a foltot azonnal kezelni, ami ilyenkor beszárad, és ez szinte lehetetlenné teszi az eltávolítását. Tudnunk kell azt is, hogy melyik foltot tisztítsuk forró, meleg, vagy hideg vízzel ahhoz, hogy eltűnjön. A meleg víz ugyanis bizonyos esetekben – főleg protein alapú foltok esetében – csak még inkább elmélyíti a foltot a szövetekben. 

Egyszóval, ha házi praktikákkal akarunk győzni a foltok elleni harcban, elengedhetetlen némi kémiai alapismeret. Tudnunk kell, hogy a tisztítószerek a foltokat fehérítik-e, vagy oldják, hogy színes anyagokhoz ne közelítsünk olyan szerrel, ami nátrium-permanganátot, hidrogén-peroxidot vagy kálium-permanganátot tartalmaz, mert az fehérítő hatású. Ismernünk kell az anyagokat és a különböző eredetű szennyeződések ellenszerét.

vanish_white_gold_m_size_gel_kicsi.jpg

Valljuk be, nincs közöttünk olyan háziasszony, aki ne követett volna el több vagy kevesebb folteltávolítási bakit élete során. A Vanish Gold folteltávolító termékcsalád most leveszi válladról a foltok elleni küzdelem gondját.

A fehér 50 árnyalata

A fehér szín sosem megy ki a divatból! Elegáns, könnyed, praktikus viselet, pláne a nyári hónapokban, hiszen visszaveri a nap sugarait. Mindezért cserébe különös odafigyelést igényel, illetve különös törődést, ha már megtörtént a baj. Hagyományos módszerekkel sok esetben szinte lehetetlen maradéktalanul eltávolítani egy beszáradt, makacs étel, tinta, vagy olajfoltot fehér ruháinkból. Ebben nyújt hatékony segítséget a Vanish Gold Oxi Action fehérítő és folteltávolító gél, ami a Vanish kifejezetten fehér ruhákhoz kifejlesztett terméke. Az új folteltávolító formula olyan erős, hogy egyes foltokat akár 30 másodperc alatt képes eltávolítani.

Fehér ruhák esetén azonban nem elég csak a foltok eltávolításával foglalkoznunk, hiszen fehér és fehér között is rengeteg különbség lehet. Idővel a hófehér ruháink sokat veszíthetnek újkori fényükből, sajnos minden igyekezetünk ellenére beszürkülhetnek kissé. A Vanish Gold Oxi Action fehérítő és folteltávolító gél ezt is képes hatékonyan orvosolni. Megfelelő előkészületek mellett a formula fehérítő hatása igazán szemmel látható, hiszen akár három árnyalattal is fehérebbé varázsolja kedvenc nyári ruhánkat. Ráadásul a hagyományos fehérítő megoldásokkal ellentétben, a legkisebb mértékben sem roncsolja a ruha anyagát. 

vanish_white_gold_m_size_powder_kicsi_1.jpg

 

Nyereményjáték

Egy különleges akció keretében, 2015. július 13. és 2015. augusztus 31. között mindenki, aki ellátogat a honlapra letölthet egy ajándékutalványt, amellyel 25%-os kezdeményt kap minden egyes Vanish termék vásárlása esetén a DM-ben.

Ha pedig szeretnél egy évre elegendő Vanish terméket nyerni, vegyél részt a Vanish most induló nyereményjátékán! Nincs más dolgod, mint feltölteni a Vanish Facebook oldalára: egy képet kedvenc fehér ruhádban az első hónapban pihenés, a második hónapban pedig nyári sportolás közben. A képet feltöltők között körönként a legtöbb like-ot elérő versenyző értékes Vanish termékcsomagot* nyer, illetve részt vesz a fődíjért folyó versengésben is. A divatban járatos szakmai zsűri által kiválasztott nyertes egy komplett, nagy értékű fehér ruhakollekciót vásárolhat magának egy stylist segítségével.

A gyors és hatékony eredmény elérése érdekében mindig kövesd a Vanish Gold csomagolásokon található használati utasításokat! A termékeket ne használd gyapjú, selyem illetve bőr anyagokhoz, fényes vagy burkolt felületen – pl. fa, fém stb.

Ha többet szeretnél megtudni a Vanish Gold folteltávolító és fehérítő termékcsalád tisztító erejéről, vagy a nyereményjátékról,  látogass el ide!

 

Szólj hozzá

életmód vanish vanish gold