2015. aug 09.

Esküvő, fagyizás, nyaralás foltok nélkül!

írta: budapest24
Esküvő, fagyizás, nyaralás foltok nélkül!

Vanish Gold - Lenyűgöző folteltávolítás 30 másodperc alatt

Mi sem jobb annál, amikor a melegben egy könnyed, laza nyári pólóban, ruhában kell elviselni a hőséget! Sokszor nem is tudjuk, hogy hogyan éljük túl ezt a rekkenő forróságot!
11693979_1058172240867466_4927959527835069436_n.jpg
A lányok kis könnyed szoknyában, a fiúk atlétában tudják a lehető legjobban kibírni ezt az időszakot. Ám, mi van azokkal, akik izzadnak, és netán még foltot is hagynak a ruhájukon: legyen az blúz, ing, póló, atléta?
Gyors, könnyű és időspórolós tippek most:
Végy Vanish foltkezelő folyadékot és áztasd be, tegyed rá a foltra, amely garantáltan 30 másodperc alatt kiveszi a makacs foltot. Próbáltad már? Ha nem, itt az idő, hogy te is gyorsan megszabadulj a nem kívánatos szennyeződéstől, folttól. 
Már előre izgulsz, amikor a barátod a focimeccs után erősen szennyezett izzadságfolttal illetve piszkos sárfolttal hozza haza a pólóját? Nem kell várnod, míg összegyűl egy adag szennyez, tégy kivételt, vedd elő a pólót szórj rá , vagy áztasd be és mérd csak az időt? 1 percen belül leszel, és biztosan eltűnik a folt. Persze teszteltük és függ attól is, mennyire szennyezett a ruhád! 
11822308_1065729430111747_3769844881385972242_n.jpg
 
Vagy tudod, hogy hamarosan esküvőn veszel részt? 
Már szinte álmatlan éjszakáid vannak, hogy a kiválasztott fehér nadrágod szára a nap végére úgyis piszkos lesz, s majd annak tisztításával napokat kell bajlódnod?  Felejtsd el, az arra szánt időt töltsd strandon, vagy hűs cukrászdában, ahol vigyázz, a fagyi épp olyan foltokat tud csinálni, mint egy jóra sikeredett esküvő! Itt van egy forradalmin új folteltávolító: a makacs foltok még a legtapasztaltabb háziasszonyokat sem kímélik. Valószínűleg Neked is meggyűlt már a bajod a makacs ételfoltokkal, a vér-, olaj, tinta-, smink- és izzadtság foltokról nem is beszélve.  Minden háziasszony tudja, hogy a leggyakoribb és legbosszantóbb foltokat többnyire az ételek ejtik a ruhákon, amivel megküzdeni valóságos rémálom.
3,2,1...elő azzal a stopperrel!

Legtöbbször nem áll módunkban a foltot azonnal kezelni, ami ilyenkor beszárad, és nagyon nehéz lesz később eltávolítani. Tudnunk kell azt is, hogy melyik foltot tisztítsuk forró, meleg, vagy hideg vízzel, a meleg víz például bizonyos esetekben – főleg protein alapú foltok esetében – csak még inkább elmélyíti a foltot a szövetben. Egyszóval ha házi praktikákkal akarunk győzni a foltok elleni harcban, elengedhetetlen némi kémiai alapismeret. Tudnunk kell, hogy a tisztítószerek a foltokat vagy fehérítik, vagy oldják, hogy színes anyagokhoz ne közelítsünk olyan szerrel, ami nátrium-permanganátot, hidrogén-peroxidot vagy kálium-permanganátot tartalmaz, mert az fehérítő hatású. Ismernünk kell az anyagokat és a különböző eredetű szennyeződések ellenszerét, ha a hagyományos módszerekkel állunk neki a folttisztításnak.

vanish_pink_gold_m_size_gel_kicsi.jpg

Valljuk be, nincs közöttünk olyan háziasszony, aki ne követett volna el valamilyen bakit folteltávolítás során! Ezek elkerülésében és a makacs foltok nyom nélküli eltávolításában nyújt hatékony segítséget a Vanish Gold Oxi Action termékcsaládja.

 Akkor nézd meg, mi ezt ajánljuk! Tesztelve és bevált nekünk!

A Vanish legerősebb folteltávolítója, a Vanish Gold: a Venish Gold folteltávolító termékcsalád leveszi válladról a foltok elleni küzdelem gondját.

Vanish Gold Oxi Action folteltávolító por/ Vanish Gold Oxi Action folyékony folteltávolító - foltot találtál a ruhádon, és elsőre úgy tűnik, nem tudod eltávolítani? Ne aggódj! A Vanish Oxi Action folteltávolító termékek képesek többféle szennyeződést eltávolítani a látható foltoktól kezdve egészen a rejtett, makacs foltokig. Hatékony összetételének köszönhetőn annyira erőteljes, hogy egyes foltokat akár már 30 másodperc alatt képes eltávolítani. A legjobb eredmény érdekében mindig kezeld elő vagy áztasd be a felületet! A termékek színes és fehér ruhákhoz egyaránt biztonságosan és egyszerűen használhatóak.

Vanish Gold Oxi Action fehérítő és folteltávolító por/Vanish Gold Oxi Action folyékony fehérítő és folteltávolító

A legjobb választás fehér ruhákhoz! Új összetételének köszönhetően segít eltávolítani a foltokat és a fehér ruhákat háromszor fehérebbé varázsolja. Adagolj Vanish Gold Oxi Action fehérítő és folteltávolító termékeket  a mosáshoz, hogy fehér ruháid még fehérebbek legyenek!

A gyors és hatékony eredmény elérése érdekében mindig kövesd a Vanish Gold csomagolásokon található utasításokat! A termékeket ne használd gyapjú, selyem illetve bőr anyagokhoz, fényes vagy burkolt felületen – pl. fa, fém stb
vanish_pink_gold_m_size_powder_kicsi.jpg

 

Szólj hozzá

vanish