2015. aug 13.

Főszerepben a zöld

írta: budapest24
Főszerepben a zöld

2 évig készült - az Adidas bemutatta a Rio 2016 kollekciót

Merész színválasztás, fiatalos és praktikus – ezek a szavak jellemzik leginkább a frissen bemutatott olimpiai kollekció darabjait. A japán alapanyagból készült, magyar motívumokat is tartalmazó kollekció domináns színárnyalata – a korábban megszokott bordóval szemben – a zöld: a méregzöld és almazöld árnyalatai kapnak főszerepet.

14_2.jpg
04_1.jpg

1968 óta minden ötkarikás játék formaruháit a világcég tervezte a magyar olimpiai csapatnak, de ezúttal valami újat, valami modernebbet szerettek volna létrehozni. A tervező csapat számára nagyon fontos volt, hogy egyszerű, de ikonikus darabokat tervezzenek a magyar olimpiai versenyzőknek. A MOB aktívan részt vett már a tervezés első fázisában és végigkísérte a folyamatot egészen az új kollekció megszületéséig. A tervezők – akik a sportmárka németországi központjában magyar top atléták bevonásával dolgoztak az elmúlt több mint 2 évben a hazai szereléseken – azt remélik, hogy a szurkolók is érzik majd a magyar sportolók ruháján a múltat, a jelent és jövőt összekötő elemeket, amelyek mind egy célt szolgálnak, hogy sikerre vigyék a hazai sportolókat.
07_1.jpg

A bemutató különleges meglepetése volt az a speciális bemutató, amelyen olimpiai bajnokaink vonultak fel egykori nemzeti Adidas melegítőjükben, abban, amiben az eredményhirdetésükön a dobogó legfelső fokán állva átvették az aranyérmet. Felvonult Dunai Antal, Kulcsár Győző, Bóbis Ildikó, Martinek János, Kovács Antal, Kovács István, Storcz Botond, Foltán László, Vörös Zsuzsanna, Vajda Attila, Varga Tamás, Dombi Rudolf, valamint Fazekas Krisztina.

Szólj hozzá