2015. aug 16.

Páncélszekrényt törtek fel a sztárok a Szigeten

írta: budapest24
Páncélszekrényt törtek fel a sztárok a Szigeten

Három énekes és egy séf – mi a közös bennük? Sosem mondanak nemet, ha egy kis szórakozásról van szó. Muri Enikő, Tolvai Reni, Fehérvári Gábor Alfréd és Bereznay Tamás a Sziget Fesztiválon buliztak, ahol az amerikaiak kedvenc whiskey-je játékos kihívással várta őket: fel kellett törni Jack bácsi páncélszekrényét!
keszul_jack_bacsi_bajsza.jpg

A Szigetre látogatott Muri Enikő, Tolvai Reni, Fehérvári Gábor Alfréd és Bereznay Tamás, akik a fesztiválon szórakoztató kihívást találtak. A sztárok két csapatban három feladatot oldottak meg, hogy kinyithassák az ajándékokat rejtő széfet. Elsőként egy rövid részletből olyan dalokat kellett felismerniük, amelyekben szerepel az emblematikus hetes szám, majd a legendás szeszfőző bajuszát fazonírozták. Az utolsó kihívás a kukoricamorzsolás volt, ami feladta a leckét a Bereznay Tamás oldalán játszó Fehérvári Gábor Alfrédnek.
kukoricamorzsolas_reni_eniko.jpg

„Zenészként a dalfelismerés állt hozzám a legközelebb, de a bajuszvágás is jól ment. Kicsit másképp közelítettük meg a témát mint a lányok, mi arra törekedtünk, hogy pontosan ugyanolyan bajuszt vágjunk és pödörjünk, mint amilyen Jack bácsinak volt. A kukoricamorzsolásban viszont a csajok voltak jobbak, már csak azért is, mert korábban sosem próbáltam, és véletlenül azonnal kettétörtem a csövet” – vallotta be nevetve az énekes.
muri_eniko_parjaval_1.jpg

Enikő a párjával érkezett a Szigetre, ahol a játékos verseny után kedvenc zenekaraik koncertjeit sem hagyták ki. „Nagyon kevés szabadidőnk van, ezért ilyenkor igyekszünk minél többet szórakozni. Robbie Williamsről sajnos lemaradtunk, de az Anna & the Barbies-t mindenképp látni akartuk. Nyaralásra idén nem nagyon volt idő, de azért egy hetet eltöltöttünk Egerszalókon és Nyíregyházán, sokat kirándultunk és nagyon jól éreztük magunkat” – mondta el Muri Enikő, aki hatalmas változás előtt áll. ­– „A párom május 9-én megkérte a kezemet, jövőre lesz az esküvő, így amikor sikerül kicsit együtt lenni, életünk legszebb napját tervezgetjük. Körülbelül száz vendég lesz, és olyan helyen tartjuk majd az esküvőt, ahol minden adott egy jó kis bulihoz”.

Ahogy a Jack Daniel’s csapata, úgy a sztárok is a mértékletes alkoholfogyasztás hívei.


zenefelismeres_sztarokkal.jpg

Szólj hozzá

bulvár Sziget2015