2015. aug 18.

Indul a verseny a Ki Mit Tube-on

írta: budapest24
Indul a verseny a Ki Mit Tube-on

Kiss Ádám is csatlakozott a zsűrihez

Kedden indul a Ki Mit Tube produkciós videóinak versenye: a nevezők reggel 8 órától küzdhetnek a nézők kegyeiért és szavazataiért. A verseny első szakasza 2,3 millió videó megtekintést hozott, ám a legizgalmasabb rész még csak most következik, kedden már láthatjuk a leggyorsabb jelentkezők produkcióit. Ezen videók között már Kiss Ádám is szemlézhet: az ország egyik legnépszerűbb stand-up humoristája bekerült a Ki Mit Tube zsűrijébe! Időközben a szervezők bejelentették: a győztes a számos egyéb díj mellett egy Seat Ibizát is kap, amelyet egy évig használhat.

kissadam_kmt_01.jpg

 Kedden reggel indul a produkciós videók versenye a Ki Mit Tube-on: 8:00 órától kerülnek fel az eddig beérkezett pályaművek és bemutatkozó videók a verseny honlapjára, és ettől a pillanattól elkezdődik az öldöklő küzdelem a szavazatokért, egészen a verseny első fordulójának végéig, azaz szeptember 7-ig.

A meglepetés zsűritag: Kiss Ádám humorista!

A verseny első fordulójának indulására időzítettek két nagy bejelentést is a Ki Mit Tube szervezői. A már meglévő 10, a maga területén nagy népszerűségnek örvendő zsűritag – Saiid, Pixa, a Fish! Kovács Krisztiánja (Zenészek), Mondik Noémi, Tamás Bence Gáspár, Puzsér Róbert (Kritikusok), László Viki, Szirmai Gergely, Unfield és a hét elején a nézők szavazataival zsűritaggá avanzsált Dancsó Péter (YouTube-erek) –, mellé csatlakozik Kiss Ádám is, a Kritikusok csapatát erősítve. A humorista felkérése mögött a Ki Mit Tube első évadának tapasztalatai húzódnak, miszerint a versenyre rengeteg humoros és még több humorosnak szánt videóval neveznek. Kézenfekvő volt ezek után, hogy a szervezők egy szakértőt is delegáljanak a zsűribe.

Kiss Ádámot akár a Dumaszínházból, akár televíziós produkciókból, akár a mozivászonról szinte kivétel nélkül mindenki ismeri Magyarországon. Kívánhat-e többet egy országos ismertségre vágyó tehetség annál, minthogy a hazai szórakoztatóipar egyik legjelesebb képviselője értékelje a produkcióját ország-világ előtt? A humorista érkezése ugyanakkor jó a Ki Mit Tube nézőinek is, hiszen zsűrivideói minden bizonnyal felérnek majd egy kisebb stand-up comedy produkcióval is!

mondik_noemi_1.jpg

„Minden olyan kezdeményezést támogatok, ami lehetőséget biztosít a tehetségeknek arra, hogy megmutassák, mit tudnak. Ha ezt a világ legnagyobb színpadán, a YouTube-on teszik, remekül döntenek. Izgalommal várom, hogy az aranymosás során vajon találok-e a sok szürke kavics között aranyrögöket is. Azért vállaltam el a zsűrizés feladatait, hogy segítsem a legjobbakat tehetségük kibontakoztatásában” – mondta el Kiss Ádám.

A meglepetés nyeremény: egy SEAT Ibiza egy évre!

A Ki Mit Tube első fordulójának indulását egy újabb nyeremény bejelentésével is megfejelik a szervezők: a verseny végső győztese egy SEAT Ibiza személygépkocsi használati jogát is megkapja egy évre a Porsche Hungaria felajánlásának köszönhetően. Az autó mellett a Ki Mit Tube nyertese a következő nyereményekben is részesül: 1 millió forint értékű médiatámogatás, egy 1 éves egyedi mobilinternet előfizetés, illetve egy hordozható WiFi hotspot a Vodafone felajánlásában, egy utazás a Google New York-i Space Studio-jába és egy promóciós videó elkészítésének támogatása a Google Magyarország felajánlásában, illetve egy Android 3D Smart LED TV és egy HDR-PJ410 videokamera a Media Markt jóvoltából.

pixa_1.jpg

A Ki Mit Tube további menetrendje

A Ki Mit Tube produkciós versenyére szeptember 5-ig lehet nevezni a verseny weboldalán. A verseny első fordulója szeptember 7-én ér véget, a beérkezett produkciókra aznap éjfélig szavazhatnak a nézők. A középdöntő feladatait már ezt megelőzően, szeptember 1-jén kihirdetik a szervezők. Szeptember 8-án reggel kezdetét veszi a középdöntő, amelybe a 99 legtöbb szavazatot szerzett produkció kerül. Itt három kategória mentén zajlik majd a szavazás, amelynek eredményeképp kialakul a legnépszerűbb produkciók (kategóriánként 9-9-9) mezőnye. Szeptember 15-én a kategóriánként 9-9-9 produkciós videóból a három zsűri-csapat 3-3-3, azaz összesen 9 versenyzőt juttat tovább a döntőbe. Közvetlenül a zsűri döntésének ismertetése után, a szervezők kihirdetik a döntő feladatát. A szeptember 20-i finálén a verseny honlapjára felkerülnek a döntős produkciók, és megindul a végső hajrá a szavazatok begyűjtéséért. A döntés kizárólag az internet népének kezében van: a legtöbb szavazatot gyűjtő produkció megnyeri a Ki Mit Tube-ot, és elviszi a főnyereményt.

puzser_robert_1.jpg

Szólj hozzá

program ki mit tube tv/rádió