2015. aug 18.

SpongyaBob alkotójának vadonatúj sorozatával erősít a Nickelodeon

írta: budapest24
SpongyaBob alkotójának vadonatúj sorozatával erősít a Nickelodeon

Féktelen kalandokkal érkeznek Csőrös Harvey és barátai

Egy bájos madárka és féktelen barátai – róluk szól a világhírű SpongyaBob alkotójának új sorozata, amely Magyarországon a Nickelodeonon látható debütál. A gyerekek legnézettebb csatornáján augusztus 17-én kezdődnek Csőrös Harvey kalandjai, kissé őrült barátai pedig garantálják, hogy egyetlen unalmas pillanat se legyen az erdőben!
csoros_harvey_nick_3.jpg

Fantasztikus kalandok, igaz barátság és sok-sok nevetés. A SpongyaBob sorozattal bár bizonyító C.H. Greenblatt nevéhez köthető Csőrös Harvey (Harvey Beaks) március végén debütált az amerikai Nickelodeonon, és máris hatalmas rajongótáborral büszkélkedhet. A kedves rajzfilmkarakter és legjobb barátai: Fee és Foo folyton vicces és szívmelengető szituációkba keverednek, barátságuk pedig mindent legyőz.

A kis Csőrös Harvey egy bájos kölyök, akinek kerek fejénél csak a szíve hatalmasabb. Bárhová megy, követi az őrült és féktelen Fee és Foo: és az ikrek garantálják, hogy Harvey akkor is bajba kerüljön, ha épp egy percre nyugodtan pihenne. Fee hűséges, magabiztos, és mindig csupa piszok. Neki aztán soha senki nem mondhatja meg, mit csináljon, állandóan a szórakozást és a kihívásokat keresi. Kezelhetetlen, akárcsak a haja, de bármikor bármit kockára tenne a barátaiért vagy azért, amiben hisz. Foo ezzel szemben olyan, mint egy kiskutya: szeret botokkal játszani, bogarakat enni, szaladgálni és rágcsálni. Egy perc alatt teljesen fel tud pörögni, hogy a következő pillanatban mély álomba zuhanjon.   csoros_harvey_nick_2.jpg

Harvey életének legnagyobb célja, hogy folyamatosan jól érezze magát, de ebben néha megakadályozzák olyan hétköznapi dolgok, mint a beágyazás, vagy bármilyen undok házimunka... Persze őt nem kell félteni, hiszen barátai segítségével mindig képes elképesztő kalandokba keveredni. Legyőzni egy csapat mérges mókust vagy ellopni a zsémbes mosómedve biciklijét? Harvey és barátai mindenben benne vannak, hogy felforgassák a környezetüket!
csoros_harvey_nick.jpg

Nincs unalmas pillanat az erdőben, ha Csőrös Harvey-val és barátaival tartasz – augusztus 17-től hétköznaponként 19.15-től a csak Nickelodeonon!

Szólj hozzá

tv/rádió