2015. aug 28.

Taylor Swift klippremier a VMA-n!

írta: budapest24
Taylor Swift klippremier a VMA-n!

Nick Jonas vezeti a VMA elő-show-ját

Négy bombasikerű videóval a háta mögött úgy tűnik, hogy amihez Taylor Swift mostanában hozzáér, az arannyá változik. A Shake It Off, a Blank Space, a Style és a VMA év videója díjra jelölt Bad Blood után Swift augusztus 30-án vadonatúj klippel jelentkezik: Wildest Dreams című videója a VMA felvezető műsorában debütál majd világszerte. Az egyórás bemelegítő showt Nick Jonas vezeti majd, aki a rajongók nagy örömére vasárnap este először adja elő élőben Levels című számát a VMA színpadán.
nick_jonas.jpg

Vadonatúj videoklippel jelentkezik Taylor Swift. A sztárparádéval felturbózott, robbantós-verekedős Bad Blood után úgy tűnik, hogy a pophercegnő újra visszatér a jól bevált szerelmi témához: a Wildest Dreams című videó teaserében, melyet Swift Twitteren és Instagramon osztott meg rajongóival az afrikai szafarik hangulata keveredik a fülledt romantikával. Az új klipp az MTV VMA felvezető showjában debütál majd, és a Shake It Off, a Blank Space, a Style és a Bad Blood sikerének fényében valószínűleg nagyot szól majd.
nick_jonas_1.jpg

A díjkiosztót megelőző egyórás felvezető műsor házigazdája Nick Jonas lesz, aki a konferálás mellett fel is lép majd a VMA színpadán: Levels című számát augusztus 30-án hallhatják először élőben a rajongók. A legfiatalabb Jonas testvér mellett színpadra lép még a WALK THE MOON is, akik a legjobb rock videó kategóriájában jelölt Shut up and Dance című számot adják majd elő. Az élő show-kkal és klippremierekkel teletűzdelt egyórás bemelegítő műsor után elkezdődik a díjátadó gála Miley Cyrus vezetésével.

Nick Jonas bejelentését itt láthatod!

Taylor Swift új videoklipjének teasere itt tekinthető meg!

Ne maradj le Taylor Swift vadonatúj klipjéről, nézd az MTV VMA élő elő-show-ját Nick Jonas-szal augusztus 30-án, hajnali 2-től!

 taylor_swift.jpg

Szólj hozzá

fesztivál program MTV VMA tv/rádió