2015. sze 03.

Völgyesi Gabi: Hamvaimból támadok fel

írta: budapest24
Völgyesi Gabi: Hamvaimból támadok fel

Gabinak és férjének nem volt könnyű az elmúlt három és fél év, de az "édes kényszerpihenő" után végre vadonatúj dallal jelentkezett a Unique.

img_9149e.jpg
Völgyesi Gabi és Kovacsics Ádám nem csak férj és feleség, hanem munkatársak is, hiszen közösen irányítják együttesüket, a 15 éves Unique-ot. A rádiók által is szívesen játszott slágereiről híres formációról az elmúlt években feltűnően keveset lehetett hallani, aminek legfőbb oka a gyermekek érkezése volt.

"Martin 2012-ben, Eliot 2014-ben, egymás után születtek. Tudatosan szerettük volna, hogy ne legyen köztük nagy korkülönbség. Azzal azonban nem számoltunk, hogy az anyai és apai teendők a vártnál is sokkal több elfoglaltságot jelentenek. Mindkettőjüknél nagyon kemény volt az első fél év, akkor szó szerint 24 órás felügyeletre volt szükség, és azóta is minden léptükre oda kell figyelnünk. Ők határozzák meg a bioritmusunkat, a munkát, és az ihletek áramlását. Mivel a férjem több zenei munkája mellett a Unique zeneszerzője és zenekarvezetője, muszáj volt lassítanunk egy kicsit, mert egyszerűen nem bírtuk volna a tempót" - mondta Völgyesi Gabi.

Az énekesnő és férje az elmúlt három és fél évben is sokat koncerteztek, ám nem véletlen, hogy folyamatosan tele volt a naptáruk.

"Már a gyermekvállalás tervezésénél fontos szempont volt, hogy a tavasszal kezdődő szezontól újra zenélhessünk és tudjunk fellépéseket vállalni. Mindkét gyermekünk januárban született, így pár hónapnyi főállású anyaság után visszatérhettem hétvégenként a színpadra" - árulta el Gabi, aki úgy látja, hogy ezután sem lesz hiány fellépésekből, hiszen új daluk, a '80-as éveket idéző hamisítatlan Unique-sláger, a "Magadban keresd" láthatóan nagy sikert arat.

img_9379.jpg

"Óriási boldogság számomra, hogy három és fél év kihagyás után végre újra saját számmal jelentkezhettünk. Olyan érzés, mintha a hamvaimból támadnék fel, nagyon élvezem a pezsgést. Féltem attól, hogy elveszítjük a rajongóink bizalmát a szünet miatt, de szerencsére nem látok ilyen problémát. A hétvégi élő koncertünkön már sokan velünk énekelték a Magadban keresd szövegét, és tegnap még vásárlás közben is megállítottak, hogy gratuláljanak" - tette hozzá az énekesnő.

Ha minden jól megy, a gyerekek cseperedésével most újra felgyorsul az élet a Unique körül. Már megjelent a kislemezük, készül az új videoklip és egyre több élő koncertre is felkérik őket.

img_8750e.jpg

Szólj hozzá