2015. sze 06.

Itt a honor 7 ára

írta: budapest24
Itt a honor 7 ára

A néhány nappal ezelőtt bemutatott honor 7 teljes fémvázzal és számos innovatív funkcióval érkezik, melyeket egy dedikált „okos” gombbal és mozdulatvezérelt ujjlenyomat-olvasóval lehet aktiválni. Most már azt is tudjuk, mennyibe fog kerülni.
hfzxerf1van7t1ou6atetzjiob7mqrxtb1d8xv7imoi.jpg

A honor 7 javasolt magyar fogyasztói ára bruttó 127 900 forint lesz, ezüst és szürke színben lehet majd megvásárolni. A telefont az Edigital, a Media Markt és a Speedshop webáruházaiban a mai naptól lehet megrendelni. A honor 7 kínai bemutatása utáni két percben kétszázezer készüléket kapkodtak el, ami másodpercenként 1 667 darab eladást jelent – ez a rendkívüli kereslet szerepet játszik abban is, az európai igényeket csak némi késleltetéssel tudja kielégíteni a gyártó.
9ka-a3xckzmestwyqgufena815fvfhz3xt2xifjpm3u.jpg

A Honorról
f2prmp8uyhmakskpi0xglttzxfxeqfcyqr9b9iae44m.jpg

A Huawei Technologies márkájaként a Honor fiatal márka a piacon, melyet gyártója azoknak a vásárlóknak szán, akik nem félnek önálló döntéseket hozni, és túllépni a nagy márkák marketingígéretein. A Honor küzd a megszokás ellen: a bátrak telefonja.

A Honor üzleti modelljét a fogyasztók igényei alakították ki. A Consumer to Business (C2B) modell lényege, hogy a gyártó a vásárlók visszajelzéseit, igényeit beépíti a fejlesztésbe, és a termékeket ezek szerint alakítja ki. Ez vonatkozik az értékesítési modellre is, így a Honor esetében nincs drága televíziós reklámkampány, a készülékeket elsősorban az interneten keresztül lehet megvásárolni. A formatervezés, a funkciók, a kezelőfelület esetében a gyártó szintén a vásárlók visszajelzései szerint alakítja ki a készülékeket. A Honor készülékek vásárlói nem csupán egy új telefonhoz jutnak, hanem részeseivé válnak ennek a kapcsolatnak is, egy olyan gyártóval, amely elkötelezett arra, hogy kielégítse a digitális életvitelükben felmerülő igényeiket.

dkdmqxlfgf0kqgamypjxast1st_f4ouvpxudbvkcwea.jpg

Szólj hozzá

életmód