2015. sze 13.

Kötelező lábbelik az őszi - téli szezonra

írta: budapest24
Kötelező lábbelik az őszi - téli szezonra

Az idei évszak izgalmasabb és sokszínűbb lesz, mint valaha!

Idén ősszel igazán bátrak lehetünk formák, színek és fazonok tekintetében egyaránt. A color block, illetve az op-art trendeket, a lolita stílust vagy a legújabb pasztell színpalettát kiválóan párosíthatjuk a szezon legmenőbb cipőivel. A klasszikus magassarkúaktól kezdve a férfias fazonokon át a kényelmes, laza lábbeliken keresztül minden megtalálható a legnagyobb divatportálon, a fashiondays.hu-n.

A 2015-ös őszi – téli szezonban kapható változatos és sokszínű darabok segítenek kicsit hosszabban átélni a nyár vidám hangulatát. A Fashion Days divatjelentése alapján jöjjön néhány tipp és irányvonal, melyik lábbelit hordd idén, amelyek igazán stílusosak és passzolnak az idei trendekhez.

Platform vagy klasszikus magassarkúak - Ez a lábbeli típus az, amelyre minden hölgynek szüksége van, ha igazán nőies hatásra törekszik. Az idei trendekhez passzoló, jó ízléssel megválasztott magassarkú, tökéletes választás. Egy dologra azonban érdemes figyelni, színben harmonizáljon cipőnk az öltözékünkkel. Például az arany tűsarkút párosíthatjuk pasztell árnyalatú ruhával vagy a csillámos cipőt fekete – fehér op art mintás darabokkal.

Slip-on, sneakers – Az egyik legsokoldalúbb viselet a belebújós cipő, hiszen lehet sportos vagy akár elegáns szettek kiegészítője is, attól függően, hogy milyen anyagú vagy mintázatú darabot választunk. A bohém utcai viselet szuper kiegészítője egy juta szegélyű vagy gumitalppal ellátott slip-on.


A klasszikus tornacipő fazon újragondolva extrémebb kiadásban egyedi szín-és anyaghasználattal tökéletes kombinációt alkot a nagy felületű, kontrasztos színű colorblock trenddel. Idén újdonság, hogy a látványosan élénk mintákat bézs és szürkés árnyalatokkal kombinálhatjuk, amely kiváló módja az őszi ruhatárunk felpezsdítésének.

Szőrmecsizmák – 2015-ben sem maradhatnak el az évszak legpraktikusabb darabjai, a bélelt bőrcsizmák. Szépségük ugyan vitatott, ám puhák és melegek, amelyek a hideg téli napokat segítenek átvészelni. Fázósaknak kötelező darab!

Chelsea boots, motoros és lovaglócsizmák - A klasszikus bokacsizma valójában sosem ment ki a divatból, az örök stílust képviselik, nem tudunk vele mellélőni. Az idei szezonban merészebb színek és anyagok használatával kísérletezhetünk.


A lovaglócsizmák klasszikus, egyszerű vonalvezetésük miatt majdnem minden szetthez jól illeszthetők. A magasabb, bővebb szárú, illetve a rusztikusabb stílusú bokacsizmák között most a lazább trendeket kedvelők válogathatnak kedvükre.

Szólj hozzá

divat