2015. sze 24.

A Sláger TV már a UPC kínálatában is!

írta: budapest24
A Sláger TV már a UPC kínálatában is!

A Sláger TV egyéves születésnapjához érve további 450 000 háztartásban elérhető a csatorna szórakoztató műsora.  A zenei adó ugyanis szeptember 18-ától már a UPC hálózatán is jelen van, így jelentősen nő országos lefedettsége. A Sláger TV a magyar előadóművészeknek és a magyar zenéknek biztosít méltó megjelenési lehetőséget.

slagertv_logo_7.jpg

A Sláger TV a Tematic Media Group szórakoztató csatornája, amelynek huszonnégy órás programja - igazi sztárokkal és valódi slágerekkel - szeptember 18-ától már a UPC kínálatában is elérhető.  „Nagyon boldogok vagyunk, hogy egy év alatt a Sláger TV már Magyarország legtöbb háztartásában megtalálható és természetesen a határon túli magyar nézőkhöz is eljut műholdon, valamint a kábeltévék magyar porgramcsomagjában. A UPC hálózatán történő megjelenés igazi születésnapi ajándék, amit a csatorna születésnapján rendhagyó módon mi adhatunk a UPC digitális kábeltévé előfizetőinek. A Sláger TV így már az összes jelentős hazai kábelszolgáltatónál szerepel a csatornalistán” – mondta el Radu Morar, aki azt is hozzátette, hogy a legnépszerűbb zenei műfajok legjobb magyar előadóival kedveskednek a továbbiakban is nézőiknek.  

A szolgáltató döntése alapján a 354-es csatornán a Digital Bronze és Digital Gold csomagokban már elérhető a Sláger TV! Ezzel újabb 450 000 háztartásba juthatnak el az elmúlt évtizedek  legnépszerűbb magyar pop-rock slágerei és az igazi hazai örökzöldek mellett az új nemzetközi és világzenei slágerek is. Élő koncertek, kívánságműsorok, zenés beszélgetések és tehetségkutatók szeptember 18-ától már a UPC hálózatán is

A Tematic Media Groupról

Tematic Media Group független média szakértői vállalkozás, amely 2003-óta sikeresen működik a közép-európai médiapiacon. Több kábeltelevíziós csatorna - Sláger TV, The Fishing and Hunting Channel, DoQ, Sportklub, valamint a Juventus Rádió, Magyarország legrégebbi kereskedelmi rádiója tartozik a portfóliójához. 

A Tematic Media Group 4 saját csatornája, a régió 10 országában, több mint 20 millió háztartásban érhető el.  A TMG produkciós részlege több mint 1000 óra saját gyártású tartalmat készít évente, különböző műfajokban. A TMG közel 50 televíziós csatornát képvisel a közép-európai országokban.

 

 

Szólj hozzá

program