2015. sze 24.

Itt az ősz, megérkezett a Pumpkin Spice Latte

írta: budapest24
Itt az ősz, megérkezett a Pumpkin Spice Latte

Nem érdemes a nyár elmúlása miatt búsulni, amikor az ősz azzal kezdődik, hogy visszatér a kávéimádók kedvence. A Pumpkin Spice Latte titka a receptben rejlik, melyben az évszak különleges ízei keverednek: a fahéj, a szegfűszeg, a szerecsendió és a bársonyos tejszínhab. A Starbucks emellett szívmelengető almás pitével és speciális őszi poharakkal lep meg minket.

 starbucks-almas-pite.jpg

Ködös reggelek, egyre hidegebb napok és hosszabb esték – az ősz az az időszak, amikor semmilyen kényeztetést nem akarunk megvonni magunktól. Ha egy igazi őszi finomságot keresel, a felejthetetlen Pumpkin Spice Lattéban találod.

Az ital az eszpresszó, a habos tej és a kedvenc őszi sütemények illatos fűszereinek harmonikus együttese. A Pumpkin Spice Latte tetejére pedig szegfűszeggel, fahéjjal és szerecsendióval megszórt tejszínhab kerül. Az ízek különleges variációja már sok kávéimádó szívét ejtette rabul.

starbucks-oszi-pohar.jpg

Az ital tökéletes kiegészítője egy ízben hozzá illő édesség lehet. Garantáltan az őszi Starbucks menü egyik slágere lesz a fahéjban illatozó friss almakockákkal töltött almás pite. A kávézólánc gondoskodott arról, hogy minden apró részletben az évszak jegyei bukkanjanak fel, épp ezért még a Starbucks poharak is új őszi külsőt kaptak.

starbucks-pumpkin-spice-latte.jpg

Szólj hozzá

életmód