2015. sze 25.

20. születésnapját ünnepelte az AKH

írta: budapest24
20. születésnapját ünnepelte az AKH

Látványos partival ünnepelte 20. születésnapját az Abroncs Kereskedőház Kft. A kerek évforduló alkalmából közel 400 vendég bulizott a Várkert Bazárban, ahol a különleges gasztronómiai élmények mellett színpadi show és élő koncert fokozta a hangulatot. 
latvanyos_show.jpg

Az 1995-ben alapított Abroncs Kereskedőház Kft. mára több szegmensben vívott ki piacvezető pozíciót. A tavaly közel 19 milliárdos forgalmat generáló vállalat ma már 300 kollégával dolgozik és folyamatosan fejlődik az export piacokon. A cég tulajdonosai és vezetői az ünnepség alkalmával köszönetet mondtak partnereiknek, vevőiknek és alkalmazottjaiknak az elmúlt két évtized közösen elért eredményeiért, valamint arról is beszéltek, hogy ez a húsz év, megalapozza a következő húsz év sikereit, amelyhez a partnerek támogatását és együttműködését kérték.
kozel_400_vendeg_unnepelt.jpg20 év talán nem tűnik soknak, de számunkra ez az AKH történelme. Mikor elkezdtük még semmink nem volt az 1 millió forintos alaptőkén és a gumiipari tapasztalaton kívül. Mégis úgy döntöttük, hogy megpróbáljuk, és elindulunk a gumiabroncs kereskedelem útján” – kezdte Penziás Tibor, az AKH egyik tulajdonosa. „A kezdetektől két fontos alapelvünk volt: az első, hogy a vevő számunkra szent, a második, hogy mindig próbáljunk meg a legjobbak lenni, hiszen így fejlődhetünk. Az eredmények azt mutatják helyes utat követtünk, és ezzel az estével szeretnénk kifejezni hálánkat minden partnerünknek, vevőnknek és dolgozónknak, akik minket választottak az elmúlt 20 évben.”
penzias_gabor_es_babicz_laszlo.jpg

Az elegáns estélyen közel 400 vendég vett részt, akikre számos meglepetés várt. A kulináris élvezetekről Segal Viktor sztárséf gondoskodott, majd színes koktélok és különleges csokoládék közül választhattak a meghívottak, de természetesen a szülinapi buliról nem hiányozhatott az óriási AKH születésnapi torta sem. Az ünneplés itt még nem ért véget, hiszen egy látványos, show elemekben gazdag színpadi produkció és egy több mint két órás élő koncert színesítette az estét, sőt a vállalkozó kedvűek bűvészként is kipróbálhatták magukat a parti saját „mágusával”.
penzias_tibor.jpg

 

Fotókredit: Lugosi Péter

Szólj hozzá