2015. sze 27.

Itt a közönségé a főszerep!

írta: budapest24
Itt a közönségé a főszerep!

Itt a közönség elmondhatja a véleményét a színházi előadásokról és pontozhatja is a látottakat valamint a színészeket is, 1-től 10-ig. A gyönyörű Városliget Étteremben lezajlott sajtótájékoztatón megjelent a színházi szakma számos kiválósága.

0qap_8xrvmni8c1ipkz2ploykmnsg4vi7exqlk-ocfk_ngpgtikw8pnoqmabypqa8uzobfpkosfo7-mald8wdhu.jpeg„Azt tapasztaltuk, hogy az ember mielőtt közönséggé válik, igénye lenne arra, hogy választásában segítsék emberi és hiteles vélemények, melyekre támaszkodhat. Ezek megerősíthetik elképzeléseit, de akár új irányba is terelhetik érdeklődését. Közönség. hu egyfajta iránytű, segít abban, hogy a nézői vélemények és  az 1-10-ig való pontozás alapján, az  előadások toplistájáról az ide látogató képet kapjon, akár kategóriánként (legjobb vígjáték, legjobb dráma, stb.) is”.


„A társadalmi felelősségvállalás jegyében elindítjuk  projektünket, melyhez sikerült fővédnökként partnert találnunk Magyar Attila és Pikali Gerda személyében. Felelősséget érzünk az iránt, hogy a kulturális körülményeikben korlátozottakat segítsük, hiszen a színház kultúrmissziója akkor teljes igazán, ha azok is átléphetik a teátrumok küszöbét, akiknek nem, vagy csak nagyon nehezen adatik meg ez az élmény. Ezért projektünk célja az, hogy színházjegyekhez juttassuk őket. Első alkalommal – a Madách Színház felajánlásának köszönhetően – az óbudai Szilágyi Erzsébet Gyermekotthon és Általános Iskola tíz kisdiákja tekintheti meg a Mary Poppins című előadást”.

A közönség.hu az a portál, ahol tényleg a közönségé a főszerep!

Szólj hozzá

bulvár