2015. sze 30.

5 tény, amely a One Direction végét jelzi

írta: budapest24
5 tény, amely a One Direction végét jelzi

A világ legsikeresebb fiúbandájaként emlegetett One Direction idén többször is elszomorította több milliós rajongótáborát. Amikor márciusban Zayn Malik váratlanul kilépett a csapatból, szárnyra kaptak a banda feloszlásáról szóló pletykák, és bár úgy tűnt, hogy Harry, Louis, Liam és Niall négyesben folytatja, a fiúk augusztusban bejelentették, hogy határozatlan időre különválnak. Könnyen elképzelhető, hogy az MTV Europe Music Awards lesz az egyik utolsó neves esemény, ahol a srácok együtt állnak a színpadra. Lássuk az öt legárulkodóbb jelet, amely szerint a 1D tényleg feloszlik! 

one-direction-2.jpg 

Egyéni karrierjükre koncentrálnak

Annak ellenére, hogy banda az öt éves megfeszített munkára és kimerültségre hivatkozva jelentette be a különválást, a People magazin szerint a fiúk nem pihenést terveznek a következő egy évre. Louis saját lemezkiadó céget indítana, Harry a színészkedés és a szóló karrier gondolatával kacérkodik, miközben saját ruhakollekcióját készül piacra dobni. Liam szintén színészként, esetleg komikusként próbálná ki magát, míg Niall saját albumán dolgozik majd a szünet alatt.   

via GIPHY

Louis Tomlinson apa lesz

Louis idén nyáron sokkolta a rajongókat a nagy hírrel, mely szerint stylist barátnője, Briana Jungwirth gyereket vár tőle. Annak ellenére, hogy Louis és Briana nem alkotnak egy párt, a leendő szülők nagy izgalommal várják a kicsi érkezését, sőt a nyáron a One Direction sztárja Angliából Los Angelesbe költözött, hogy közelebb lehessen születendő gyermekéhez.   

via GIPHY

A One Direction az új N’Sync

Az N’Sync egykori énekese, Joey Fatone nemrég egy poénos hangvételű nyílt levélben vázolta fel a One Direction tagjainak az egy éves szünet következményeit, lévén, hogy ő már átélt ilyesmit. Fatone többek között azt jósolta, hogy Harry Styles lesz a banda Justin Timberlake-je, aki sokkal tehetségesebb és menőbb a többieknél, ezért amint kiadja első szóló lemezét – amit az egész világ imádni fog - a bandának annyi. A többiek meg majd mehetnek hajnövesztőszereket árulni a teleshopba, mint ő… Idővel kiderült, hogy a levelet nem is az egykori N’Sync-es írta, mégis a két banda sorsa eddig kísértetiesen hasonlít.

via GIPHY

A nagy barátság csak látszat?

A fellépések és az interjúk során a fiúk nem győzik elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire jó barátok, ám úgy tűnik, hogy a látszat csal. Tavaly felröppent egy hír, mely szerint a bandatagok külön utaznak, külön hotelekben szállnak meg a turné alatt, jó messzire egymástól, és a színpadra lépés előtt szinte nem is találkoznak. A helyzet állítólag csak romlott Zayn távozása óta, és a fiúk alig várják már, hogy egy kicsit távol legyenek egymástól. 

via GIPHY

Utolsó album, utolsó fellépések

A banda ötödik, a kritikusok szerint eddigi legjobb albuma ősszel készült el, ám lemezbemutató turné nem indul, így a rajongók utoljára október végén láthatják a fiúkat a színpadon. Azt azonban megígérték, hogy márciusig az összes nagyobb zenei díjátadón ott lesznek, köztük az október 25-én megrendezett MTV Europe Music Awards-on, ahol 2 díjra is jelölték őket, köztük a legnagyobb rajongótábor kategóriában. Jó hír, hogy a díjat az a banda kapja, amelyikre a legtöbb szavazat érkezik Twitteren, így a Directioner fanok most utoljára megmutathatják a #EMABiggestFans1D hesteg használatával, hogy mit is jelentenek nekik a fiúk.    

via GIPHY

Nézd az MTV Europe Music Awards díjátadót élőben, október 25-én, a VIVÁ-n és az MTV-n!

Szólj hozzá

MTV Europe Music Awards