2015. sze 30.

Jön az Őszi Esküvő Kiállítás

írta: budapest24
Jön az Őszi Esküvő Kiállítás

5 milliós luxusesküvőt nyerhetnek a látogatók

250 szolgáltató, divatbemutatók álomruhákkal, „esküvő iskola” szakértőkkel és férfi-megőrző – november 7-8-án a HUNGEXPO-ra szervezett Őszi Esküvő Kiállításon megtalálható lesz minden, amelyre a nagy napon szükség lehet. Különleges helyszínek, csodálatos virágköltemények és elbűvölő ékszerek, mindez egy nagyszabású játékkal kiegészítve: a látogatók között ötmillió forint értékű álomesküvőt sorsolnak ki!

logo_oszieskuvokiallitas.jpg

 Életük nagy napján minden a szerelmesekről szól, és hogy ez valóban így legyen, érdemes időben elkezdeni a szervezést. Meg kell találni a tökéletes ruhát, helyszínt, virágokat, dekorációt, fotóst, fodrászt és még hosszasan sorolhatnánk. Ahhoz, hogy mindenre elég idő jusson, nagy segítséget nyújt az Őszi Esküvő Kiállítás, ahol a vőlegény és a menyasszony egy helyen talál meg minden fontos kelléket és információt, hogy életük legszebb napja valóban tökéletes legyen és örök emlék maradjon.

 Annak érdekében, hogy a szervezés mindvégig gördülékeny legyen, az „esküvő iskolában” a téma igazi szakértői nyújtanak hasznos segítséget. Lesz többek között „Kis vendéghatározó, avagy hogyan neveljük a násznépünket” illetve „Gasztronómia az esküvőn” előadás, továbbá kerekasztal beszélgetések hagyományos lakodalmas zenekar, party-zenekar és DJ, valamint fotós és filmes szakemberek közreműködésével is. Ezen túl, hogy az esküvő tervezése ne csak hasznos időtöltés, hanem kellemes élmény is legyen, a szervezők férfi-megőrzővel, VIP lounge-zsal és számos további újdonsággal és érdekességgel készülnek. 

 A vőlegények, apukák és testvérek kanapékkal, wifivel és nagyképernyős TV-vel ellátott helyiségben nézhetnek sportközvetítéseket és koncerteket, míg a VIP jegyet vásárló vendégek kényelmes környezetben pihenhetnek és tárgyalhatnak a standokon. A VIP belépőjegy tartalmazza a korlátlan italfogyasztást, valamint édes és sós aprósütemények széles választékát. Ezen kívül smink tanácsadással és menyasszony stylist tanácsadással is kedveskednek az érdeklődőknek, egy szerencsés résztvevő megnyerheti álmai esküvőjét Budapest egyik legexkluzívabb éttermében. A kétnapos, illetve VIP belépőjegyet vásárlók között kisorsolnak egy látogatót, akinek a nyereménye egy ötmillió forint értékű luxusesküvő. A nyeremény tartalmazza többek között a menyasszonyi ruhát Halász Évától, egy százfős esküvői vacsorát a Gundel étteremben, a dekorációt és a menyasszonyi csokrot valamint az esküvői fotók és film elkészítését is.

 A rendezvény kiállítói között többek között a Csézy Collection, a Halász Éva szalonja, az Eklektika Szalon, a Barabás Villa, a Hilton, és a Larus Étterem is megtalálható lesz, de esküvőszervezők, ceremónia mesterek, fotósok, esküvői ékszerek és gyűrűk, cipők, meghívó-tervek és kiadványok hatalmas választéka is várja az érdeklődőket.

Őszi Esküvő Kiállítás november 7-8-án a HUNGEXPO-n!

Szólj hozzá

program Őszi Esküvő Kiállítás