2015. okt 05.

Ismét a rosszfiúk nyomába ered a Reagan család

írta: budapest24
Ismét a rosszfiúk nyomába ered a Reagan család

Októbertől ismét bevetésen kedvenc bűnüldözőink. A Reagan família tagjaitól a Zsaruvér 5. évadában sem menekülnek New York utcáinak legveszélyesebb banditái. Az ősz beköszöntével a Universal Channel megörvendeztet minket a nem mindennapi rendőrcsalád korántsem hétköznapi életének legújabb történéseivel, amelyben az izgalmas bűnüldözések mellett a hatalmi harcok és a szerelmi bonyodalmak is helyet kapnak majd.
zsaruver_s5_1.jpg

A Universal Channel műsorán október elején debütál a Zsaruvér legújabb évada, ahol az előzőhöz hasonlóan, a Reagan család tagjai nap mint nap megóvják a várost a legkülönbözőbb bűnözőktől, miközben saját életünkben is számos problémával kell szembenéznünk. Bár a szakmai kihívások sokszor magánéletüket, vagy éppen saját testi épségüket is veszélybe sodorhatják, sosem feledkeznek meg a családi összetartásról, és együttes erővel veszik fel a harcot a nehézségekkel.
zsaruver_s5_2.jpg

„Nagyon jó érzés egy ilyen régóta futó show-ban szerepelni, mivel együtt éljük át a sorozaton belüli eseményeket – születések, halál, házasságok – így igazán beleélhetjük magunkat a szerepeinkbe” – mesélte a Zsaruvér államügyészét alakító Bridget Moynahan. „Külön-külön és egy családként is szeretnivalók a színészek karakterei, és ez teszi igazán különlegességé a sorozatunkat, így a nézők könnyen tudnak azonosulni a szereplőkkel is. – folytatta a színésznő a CBS News interjújában.
zsaruver_s5_3.jpg

Az előző évadban szövődő szerelmi szálak tovább bonyolódnak majd az 5. évad legújabb részeiben. Kiélesedik a helyzet Jamie és Eddie között, akiknek választania kell karrier és szerelem között, mivel társakként nem engedhetik szabadjára egymás iránt táplált gyengéd érzelmeiket. Féltékenységgel, drámai fordulatokkal és mély érzelmekkel teli epizódokon keresztül kísérhetjük majd figyelemmel kettejük kapcsolatának alakulását.

Ráadásként a krimisorozat ebben az évadban ünnepli 100. epizódját, amelyben Danny és Linda személyes ügyeik intézése alatt váratlan rablásba csöppennek. Kérdéses, hogy a tetteseket sikerül-e kézre keríteni, de a jubileumi rész további érdekességeket is tartogat, hiszen fény derül a Gormley hadnagy és Garrett megbízott helyettes között húzódó nézeteltérés okaira is.

A jól ismert szereplők mellett új karaktereket is köszönthetünk ebben az évadban. A kezdő epizódban például megjelenik majd Eric Laneuville, aki az adott rész társrendezőjeként is közreműködött. Egy bandaháború során pedig feltűnik a híres New Yorki rapper Method Man is, aki egy Mario Hunt nevezetű bandavezért alakít, aki a legváratlanabb események sorozatával színesíti majd az ehhez kapcsolódó epizódokat.

Az évad során tehát nem unatkoznak majd a rajongók, de a drámai finálé sem maradhat el, hiszen a sorozat eddigi leghatásosabb záróepizódjára számíthatnak a nézők.
zsaruver_s5_9.jpg

Zsaruvér 5. évad, október 9-től péntekenként, 21:20-kor a Universal Channel műsorán!

Szólj hozzá

Zsaruvér tv/rádió