2015. okt 07.

Megnyílt Magyarország első Celeb Panoptikuma a Gozsdu Udvarban

írta: budapest24
Megnyílt Magyarország első Celeb Panoptikuma a Gozsdu Udvarban

Szeptemberben megnyitotta kapuit Magyarország első Celeb Panoptikuma, a Gozsdu Celebrity Panoptic, ahol találkozik a múlt és jelen, megelevenednek a hírességek. Látogass el hozzánk a Gozsdu „C” udvarba, és találkozz kedvenceiddel. Készíts egy közös szelfit a filmszakma és a zenei világ nagyjaival, mint Robert de Niro vagy Michael Jackson.

gcp5.jpg

A panoptikum, melynek ötlete Philip Curtis holland vendéglőstől származik, egy olyan kiállítás, ahol híres és történelmi személyiségek tekinthetőek meg viaszbábuként.

A kiállítás nagy élményt nyújt minden korosztály számára felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Külön hangsúlyt fektettünk a legkisebbek igényeire is, mesehősök is megjelenek nálunk, például a Mignon és Spongyabob. A legnépszerűbb szobrunk jelenleg a mindenki által kedvelt E.T., de a Facebook oldalunkon folyamatosan várjuk a visszajelezéseket, hogy ki a személyes kedvenc illetve a javaslatokat, hogy kivel találkoznátok még szívesen viaszszobor formájában.

gcp4.jpg

Hétfőtől - szombatig 10 és 21 óra között várjuk látogatóinkat, a belépőjegyeink 2500 Ft/ fő egységáron vásárolhatóak meg nyitási kedvezményünkkel, 6 év alatti gyermekek számára pedig a belépés ingyenes.  Csoportok számára 10 főtől kedvezményes belépést biztosítunk 20% kedvezménnyel. Továbbá jegyelővásárlásra is van lehetőség pénztárunkban.

Több mint Panoptikum…

A Back to Budapest étterem és bár látványkonyhájában mediterrán ételkülönlegességekkel, illetve minőségi csapolt sörökkel és széleskörű italkínálattal várjuk vendégeinket.

A Panoptikum boltjában egyedi fényképes ajándéktárgyaink is elérhetőek mind a fiatalabb mind az idősebb korosztály számára. Továbbá vendégeink megkóstolhatják a Cukorka shop egyedi kézműves édességeit és a minőségi belga csokoládékat.

gcp2.jpg

Különleges rendezvényhelyszín a belvárosban…

A Celeb Panoptic a Gozsdu Udvarban található, amely Budapest belvárosának egyik legdinamikusabban fejlődő központja, egy találkozási pont, ami összeköti a szórakozást, a gasztronómiát és a kultúrát.

A Gozsdu Celebrity Panoptic egy multi funkciós rendezvényhelyszínként is szolgál a belváros szívében Budapest legpestibb utcájában. 500 nm2 rendezvényterme modern berendezéssel, speciális LED hangulatvilágítással,, alkalmas kis-és nagy létszámú céges vagy magán rendezvények lebonyolítására. Személyre szabott igények alapján módosítható mobil berendezéssel és beépített profi hang és fénytechnikával várjuk vendégeinket.

gcp.jpg

Szólj hozzá

program Gozsdu Budapest Celeb Panoptikum