2015. okt 08.

Bízd a piszkos munkát másra!

írta: budapest24
Bízd a piszkos munkát másra!

Szinte minden nő ismeri a mondást, miszerint a mosogatógép a házimunkát végző nők legjobb barátja. Az is biztos, hogy ha valaki egyszer rákapott a használatára, többé nem szeretne lemondani róla. A mosogatótálca előtt töltött hosszú órákat, percekre redukálja és a koszos edények sikálásának is búcsút inthetünk. Ha férjünket racionális érvekkel akarjuk rábírni eme csodás szerkezet megvásárlására általában a víz-, és energiatakarékosságot szoktuk érvként felemlegetni. De valljuk be, mi inkább az időt szeretjük, amit megspórol nekünk. Segítségével több időt tölthetünk aktívan gyermekeinkkel, párunkkal, vagy éppen pihenhetünk „a konyhában álldogálós, minden beszélgetésből kimaradós” mosogatás helyett.

Azt könnyű belátni, hogy a mosogatógép könnyebbé teszi az életünket! De mit tehetünk mi érte, hogy „legkedvesebb barátunk” hosszú életű legyen, és a lehető leghatékonyabban lássa el általunk egyáltalán nem irigyelt feladatát?

Ugye, nem mosnád ki a ruháidat koszos vízben, akkor miért mosogatnád edényeidet egy piszkos mosogatógépben?  Havonta egyszer tisztítsd meg mosogatógépedet!  A Finish® mosogatógép tisztító hatására a mosogatógép belsejében lerakódott szennyeződések, zsír és vízkő biztonságosan és hatékonyan lebomlanak, még a nehezen elérhető helyeken, mint például a fűtőelemen és a permetezőkarokon is.

A mosogatógép belsejéből áradó kellemetlen szagokért a gépben, szűrőben, tömítésekben megbújó étel lerakódások a felelősök. Frissítsd fel mosogatógépedet az üde és friss citrom és lime illatával! A Finish® citrom és lime mosogatógép illatosító különleges kettős folyadéktartó rekeszei egyszerre fejtik ki hatásukat, így minden alkalommal, amikor kinyitod a mosogatógépet, a kellemetlen szagok helyett a friss citrom és az üde lime illatát fogod érezni! A kellemetlen szagok megszüntetéséért próbáld ki a semleges illatú Finish® mosogatógép illatosítót is!

Valljuk be, kevés kínosabb dolog van, mint baráti társaságban lebőgni a foltos, homályos poharakban felszolgált itallal. Használd rendszeresen a Finish® öblítőszereit, amelyek megakadályozzák, hogy az edényeken, poharakon és konyhai eszközökön ételmaradványok, foltok vagy bevonatok maradjanak. Egyszerűen töltsd a Finish® öblítő folyadékot az öblítő adagoló rekeszbe, és az öblítőszer minden egyes mosogatáskor automatikusan kioldódik - a mosogatás öblítési fázisában-, biztosítva ezzel edényeid tökéletes tisztaságát és fantasztikus ragyogását.

Ellenőrizd rendszeresen, hogy a megfelelő mennyiségű Finish® gépi regeneráló só legyen a mosogatógépedben! A nagy szemcsés gépi regeneráló só segít megelőzni a veszélyes vízkőlerakódások kialakulását a mosogatógépben és az edényeken. A Finish® gépi regeneráló só a mosogatógépekhez kifejlesztett speciális só, mely természetes anyagokat tartalmaz, és könnyen oldódik. Elősegíti a mosogatógépekben lévő víz lágyítását, ily módon megnöveli a Finish® mosogatószer tisztító hatását.  Különösen ajánlott abban az esetben, ha a háztartásodban kemény a víz.

Mosogatógépünk azért van, hogy időt és energiát takarítson meg nekünk! A mi dolgunk pusztán annyi, hogy a megfelelő adalékanyagokat használjuk, és havonta pár percet rászánjunk „legjobb barátunk” tisztítására a tökéletes eredmény elérése érdekében. A ráfordított idő és gondoskodás kellően meg fog térülni. Tégy érte, hogy mosogatógéped dolgozzon Érted, nem pedig fordítva!

További információkét látogasson el a weboldalra!

Szólj hozzá

életmód