2015. okt 16.

A Kaspersky Internet Security AAA minősítést kapott

írta: budapest24
A Kaspersky Internet Security AAA minősítést kapott

Az átfogó teljesítményt és védelmet tesztelve, a Dennis Technology Labs a Kaspersky Internet Security-t nevezte meg legjobb termékként a piacon a kiberfenyegetések elleni védelemben, 100%-os “Total Accuracy” értékelést adva az éves Anti-Virus Protection and Performance jelentésében. Az eredmény szerint a Kaspersky Lab egyike azon kevés biztonsági cégeknek, mely immáron negyedik egymást követő alkalommal nyeri el az AAA minősítést a Dennis Technology Labs által, 12 hónapos tesztelést követően.

illusztracio_2.png

A jelentés összefoglalja a Dennis Technology Labs 12 hónapon át tartó antivírus tesztjeinek eredményét, összehasonlítva a különböző antivírus termékek teljesítményét. A Kaspersky Internet Security egy tökéletes védelmet nyújtó termékként szerepel, az egyetlen olyan megoldásként, mely 100%-os “Total Accuracy” értékelést kapott, az alapján számolva, hogyan kezeli a termék a fenyegetéseket és a jogtiszta szoftvereket.

Az eredmények megerősítik, hogy a folyamatosan fejlődő kiberfenyegetésekkel szemben, egy olyan speciális biztonsági megoldás, mint a Kaspersky Internet Security nélkülözhetetlen az internetfelhasználók védelmének érdekében.

A jelentés ugyancsak összehasonlítja, hogy a különböző biztonsági termékek milyen hatással vannak a felhasználók operációs rendszereire. Egy sor feladat végrehajtása közben a Kaspersky Internet Security csupán 7%-os hatást gyakorolt a rendszerekre. A Kaspersky Internet Security a legjobb kombinációt nyújtja, mivel pontos védelmet kínál a felhasználóknak a kiberfenyegetések elleni védelemben, miközben minimális hatással van a rendszer teljesítményére.

“A felhasználóknak biztonságban kell érezniük magukat az online fenyegetésekkel szemben és mi küldetésünkként tűztük ki, hogy az internetet egy biztonságosabb hellyé tegyük. Tudjuk, hogy a beépített biztonsági programok nem elég erősek ahhoz, hogy ellenálljanak a legújabb kiberfenyegetéseknek, ezért is fektettünk műszaki szakértelmet, valamint világszerte elismert online fenyegetéseket felismerő biztonsági technikákat egy speciális termék létrehozásába, a Kaspersky Internet Security-be. Ez biztosítja a felhasználók számára a legjobb védelmet, a rendszer erőforrásainak leterhelése nélkül, amely mára bizonyítottá vált a Dennis Technology Labs által elismert szigorú vizsgálatok során.” – mondta Timur Biyachuev, a Kaspersky Lab antivírus kutatócsoport igazgatója.

A teljes jelentés elérhető a Dennis Technology Labs weboldalán.

Szólj hozzá