2015. okt 26.

Viharos gyorsasággal érkezik A titkok könyvtára 2. évada

írta: budapest24
Viharos gyorsasággal érkezik A titkok könyvtára 2. évada

A folytatásról mesélt a sorozat sztárja, Rebecca Romijn

Már csak néhány hét, és az amerikai premier után egy nappal Magyarországon is újra akcióba lép Noah Wyle és csapata. November 2-án országos tévépremierrel tér vissza A titkok könyvtára, és a várva várt második évad főszereplője, az Eve-et alakító Rebecca Romijn elárulta: nem lesz egyetlen unalmas pillanata sem.

csoportkep_8.jpg

Minden eddiginél kalandosabb és rejtélyesebb történetekkel tér vissza Noah Wyle és csapata A titkok könyvtára második évadában a Universal Channelen. Az Eve Baird szerepében látható Rebecca Romijn John Rogers forgatókönyvíróra hivatkozva elmondta, az új évad egészen rendkívüli lesz.

„Figyelem, nagy vihar közeleg! A természetfeletti lények életre kelnek és többükkel harcba keveredünk ebben az évadban. Prospero lesz az első, aki elmond egy varázsigét, amely hatalmas vihart okoz és minden a feje tetejére áll. A könyvtár erőforrásai kimerülnek és ki kell találnunk, hogy szervezzünk mindent újra, mielőtt bekövetkezne a világvége” – árulta el a színésznő, aki Eve és Flynn bonyolult kapcsolatáról is mesélt.

„Flynn és Eve nagyon nagy hatással van egymásra, csak épp soha nem a megfelelő időben. (…) Amikor ő szeret engem, többnyire észre sem veszem, de amikor én szeretem őt, neki nem tűnik fel. Flynn nagyon impulzív karakter, mindent ösztönösen csinál, azonban Eve Baird ennek a totális ellentéte, nála mindennek terv szerint kell haladnia” – magyarázta Rebecca Romijn, aki azt is hozzátette, a folytatásban a páros maga mögött hagyta a kalandokat és egyre inkább élvezi egymás társaságát, amikor a készülő vihar visszacsábítja őket a könyvtárba. 

noah_wyle_5.jpg

Az új epizódokból azonban nem csak a főszereplők kapcsolatát, de az egyes karakterek háttértörténeteit is jobban megismerhetik a nézők, így Eve előélete is fókuszba kerül. „Kicsit többet megtudhatunk róla, mint az első évadban, személyesebb dolgok kerülnek felszínre, ahogy Eve Baird is kezdi kicsit jobban megismerni önmagát. Rájön arra, mi hiányzik az életéből, és mi kerülte el eddig a figyelmét: a valahová tartozás érzése, a letelepedés és család. A második évadban felismeri, hogy ez a csapat egy jól működő gépezet és már szinte egy családdá váltak” – fejtette ki a sztár, akinek hatéves gyermekei annyira szeretik a műsort, hogy édesanyjuk próbáit is megnézték, egy-két verekedős jelenetnél pedig megpróbálták leutánozni a mozdulatokat. 

Az izgalmakra már nem sokat kell várni, hiszen november 2-án érkezik A titkok könyvtára 2. évada a Universal Channelen. Addig pedig maratoni epizódokkal melegíthetnek a rajongók november 1-én 11.00 és 20.00, november 2-án pedig 11.20 és 20.20 között. rebecca_romijn_4.jpg

Szólj hozzá

tv/rádió