2015. nov 04.

Portugáliában fotózták a Miss Balaton döntőseit

írta: budapest24
Portugáliában fotózták a Miss Balaton döntőseit

Sztártanácsadók utaztak a lányokkal

Epres Panni, Iszak Eszti, Dukai Regina és Horváth Éva is Portugáliában töltött néhány napot, hogy a Miss Balaton by Cosmopolitan döntőseinek fotózásán részt vegyen. A szépségeket profi stáb vette körül, miközben az óceánparton és meredek sziklák között készültek a képek a november végén debütáló naptárhoz.

vigmann_bernadett_werk.jpg

Augusztus 15-én került fel a korona Viczián Csilla fejére, aki azóta párjával Budapestre költözött, hogy minél inkább eleget tehessen királynői feladatainak. A verseny óta izgalmasan telnek a békéscsabai szépség mindennapjai, Facebook oldalán pedig arról számolt be, hogy élete egyik legszebb élménye volt az óceánparti utazás.

eszti_falmaszas.jpg

„Sosem jártam még Portugáliában, és repülőn is most ültem életemben másodjára. Fantasztikus helyeken voltunk, az utolsó napi fotózás helyszíne, ahová egy sziklafalon kellett leereszkedni, minden képzeletemet felülmúlta” – mesélte a szépségkirálynő, aki mostanában a castingok és fotózások mellett a nyelvtanulásra koncentrál.

Iszak Eszti bár már számos országot bejárt, Portugáliát eddig ő sem fedezte fel, viszont már régóta szeretett volna elutazni oda.

„Portugália bakancslistás hely volt nekem. Évek óta nagyon tetszik a brazil-portugál nyelv, alapmondatokat megértek portugálul és a kedvenc zenei stílusom a Bossa nova” – kezdte a beszámolót Eszti, aki különböző tengeri herkentyűket is megkóstolt az út során, de nem ez volt a legkülönlegesebb élmény számára. „Az utolsó napon két lánnyal Európa legnyugatibb pontjának közelében fotóztunk, ahová köteleken, szinte négykézláb jutottunk le. Így kipróbálhattam magam falmászás közben is, de a látvány mindent megért: a top 3 hely között van nálam. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a naptár képei hogy adják majd vissza ezt” – folytatta a VIVA csinos műsorvezetője.

ricza_nicoletta_werk.jpg

Eszti mellett Epres Panni, Dukai Regina, valamint Lipcsei Betta is elkísérte a döntősöket, és természetesen végig velük volt a verseny koordinátora, Horváth Éva is.

„Nagyon büszke vagyok a lányokra, és most látom igazán a felkészítő tábor eredményét, profi modellekként dolgozták végig a fotózást. Mindegy volt, hogy hajnalban kell kelni vagy éppen kicsit hűvösebb az idő” – mondta Éva, aki elárulta, azért adódtak izgalmas helyzetek a munka során. „Itt vannak a legnagyobb hullámok, és bár mindig próbáltunk figyelni, hogy időben elugorjunk, egyszer azonban Czibolya Nikit teljesen elkapta egy. Szerencsére addigra már nem állva pózolt, hanem leült egy sziklára, így nem lett baj, de a munkát abba kellett hagynunk, mert teljesen elázott” – tette hozzá a gyönyörű modell.

A döntős lányok képeiből 2016-os Miss Balaton by Cosmopolitan naptár készül, amelyet november 26-án este egy elegáns partin mutatnak majd be.

horvath_eva_viczian_csilla_iszak_eszti.jpg

Szólj hozzá

Miss Balaton Miss Balaton by Cosmopolitan