2015. nov 09.

Mesés esküvőre vágyik Cserpes Laura

írta: budapest24
Mesés esküvőre vágyik Cserpes Laura

Esküvő-lázban égnek a hazai hírességek

Látványos virágkreációk, egyedi dekorációk, álomruhák, ínycsiklandó ünnepi finomságok – minden, ami esküvő, megtalálható volt a kétnapos Őszi Esküvő Kiállításon, ahol számtalan kiállító varázsolta el az érdeklődőket a legfrissebb ünnepi trendekkel. A hétvégi eseményre többek között olyan hírességek is ellátogattak, mint Sarka Kata, Som-Balogh Edina, Molnár Andi, Cserpes Laura, Muri Enikő és Boggie.

boggie_laura_es_a_rendezveny_hazigazdaja_harsanyi_levi.jpg

Minden nő a tökéletességre törekszik, ha egyszer érte szólnak az esküvő harangok. Az Őszi Esküvő Kiállítás minden apró részletre gondolt, és hasznos tippek végtelen sorával halmozta el a leendő házaspárokat. Muri Enikő és párja jövő nyárra tűzte ki a menyegzőt, így talán ők tudtak a legtöbbet meríteni az eseményből.

„A menyasszonyi ruhám és a helyszín már szervezés alatt áll, de dekorációban rengeteg segítséget kaptam a rendezvényen. Karesz és én is vidékiek vagyunk, így inkább a visszafogottságot részesítjük előnyben. A kevesebb néha több elvét követjük az esküvőszervezés során is” – kezdte Enikő. „Több gyűrűt is felpróbáltunk, és sokat megtudtunk arról, hogy mire kell figyelnünk a választás során: például miért fontos egy jó foglalat, vagy a gondos szakértői megmunkálás” – folyatta az énekesnő, aki augusztusban mondja ki a boldogító igent.

Bár Molnár Andi a közeljövőben még nem tervezi, hogy beadja derekát, régóta tudja, milyennek tervezi a nagy napot.

edina_andi_kata.JPG

„Abszolút esküvő párti vagyok, szerintem a házasságkötés megpecsételi a család egységét. Arról nem beszélve, hogy a nem kívánatos udvarlókat is elriasztja, amit egy-egy helyzetben nem bánnék” – viccelődött Molnár Andi. „Mindig is kötetlenebb, szabadtéri eseményt szerettem volna, ahol a barátaim zenélnek, hiszen tizenéves korom óta velük képzelem el a nagy napot. Nem vagyok híve a túlzott formalitásoknak, ruhában viszont biztosan valami klasszikus darabot választanék” – vélekedett a műsorvezető.

Som-Balogh Edina és párja 2012-ben álltak oltár elé, és máig örömmel gondolnak vissza a jeles pillanatra.

„Semmit nem csinálnék másként, egyszerűen tökéletes volt minden. Minden évforduló alkalmával visszamegyünk Krisztiánnal az esztergomi bazilikához, a szertartásunk egykori helyszínére” – mesélte Edina. „Az Őszi Esküvő Kiállításon persze csodaszép ötleteket láttam, például nagyon megtetszettek a szabadtéri sátrak, és abban is biztos vagyok, hogy ma már egy esküvőszervező segítségét is igénybe vennénk, hiszen nem volt könnyű feladat mindent magunknak intézni” – emlékezett vissza a csinos színésznő, akit férje mellett kisfia is elkísért a rendezvényre.

Boggie 2014 nyarán kötött házasságot, ám mindig örömmel nézelődik az újdonságok között. A Dal idei győztese ezúttal Cserpes Laurával érkezett a kiállításra, aki egyelőre csak fantáziált leendő esküvőjének körvonalairól.

„Romantikus alkat vagyok, aki hisz a tündérmesékben, így az esküvőmet is varázslatosnak képzelem el, lágy és klasszikus elemekkel, ruhával kombinálva. Idén nagyon megtetszettek a handmade kiegészítők, így biztosan csempésznék a dekorációba egy-egy saját készítésű apróságot” – mondta Laura.

 sutizes_csoportkep.jpg

Szólj hozzá

Őszi Esküvő Kiállítás