2015. nov 16.

Itt a World Luxury Hotel Awards nyertese

írta: budapest24
Itt a World Luxury Hotel Awards nyertese

Az Oxigén Hotel****superior Family & Spa 2015-ben elnyerte a World Luxury Hotel Awards  által meghirdetett Best Forest Hotel kategória megtisztelő díját.

03_2.jpg

A kitüntető díj különös jelentőséggel bír, hiszen az Oxigén Hotel****superior Family & Spa az egyetlen magyar szálloda, amely a versenyben, nem csak az országos kategória, hanem a nemzetközi mezőny legjobbjának bizonyult.

A hotel csodás ősfás, erdei környezetben helyezkedik el, Magyarország egyik legfrekventáltabb turisztikai régiójában, a Bükk hegység lábánál Noszvajon, amely település az ország egyik legtisztább levegőjű falujaként is ismert.

Ebben a páratlan természeti környezetben, az Oxigén Hotel Family and Spa olyan család és bababarát szolgáltatásokat nyújt vendégeinek, ahol a család minden korosztályának tökéletes pihenése és felfrissülése garantált.

A szálloda elegáns mégis családias hangulatú enteriőrje a méltán ismert és elismert dizájner, belsőépítészeti szakember Varró Zoltán munkáját dicséri, aki páratlan harmóniával tükrözte vissza a hotel belső tereiben a szállodát körülölelő természet pompáját, színeit, formáját, fényeit.

A vendégek érkezéskor épp úgy érezhetik magukat, mintha egy modern eleganciával berendezett vidéki kastélyba csöppentek volna. A szobák nagy ablakai a természetet viszik be az épületbe, illetve szép, erdei látványt nyújtanak, annak megnyugtató energiáival együtt.

A World Luxury Hotel Awards versenyén évről évre a világ legjobb luxus szállodái mérik össze erejüket, mégpedig a vendégek tapasztalatai, szavazatai alapján. 

A szolgáltatás terén nyújtott kiváló teljesítményért büszkék vagyunk kollégáinkra és nagyra becsüljük vendégeink elismerését, melyek közösen jutattak minket, a World Luxury Hotel Awards nemzetközi versenyének  Best Forest Hotel kitüntető díjához 2015-ben.

 

Szólj hozzá

World Luxury Hotel Awards